Boeckenburg 27 Amsterdam

Omschrijving

Perfect ingedeelde woning van ruim 85m2 met maar liefst drie ruime slaapkamers en een heerlijk balkon op het westen. De woning is op een toplocatie gelegen tussen het Amstelpark, Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amsterdamse bos. Naast al dit groen zijn het Gelderlandplein en de Zuid-As om de hoek gelegen, een ideale combinatie!

Het appartement ligt in het rustige Buitenveldert en heeft een ideale ligging; voor de dagelijkse boodschappen en prettige horecazaken kunt u terecht op het gezellige Gelderlandplein of de chique Beethovenstraat. Voor ontspanning liggen het Amsterdamse Bos en de Zuidas met diverse sportscholen op steenworp afstand. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het appartement gemakkelijk bereikbaar. Station Zuid WTC met de trein, metro en bussen ligt op ruim 5 minuten lopen. Ook de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Utrecht zijn snel bereikbaar en parkeren kan voor de deur. Een parkeervergunning is direct bereikbaar.

Indeling: Keurige centrale hal, entree van de woning op de eerste verdieping. De woonkamer is een heerlijk lichte ruimte mede door de grote raampartijen en de fijne plafondhoogte. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon gelegen op het westen. De woning is voorzien van 3 slaapkamers (respectievelijk 3.63x3.49, 3.66x3.05 en 4.0x2.32). De luxe keuken beschikt over een vaatwasser, 4-pits gasfornuis, een losse koel-vries combinatie en een combi oven-magnetron. Separaat toilet, de badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafel. Op de begane grond heeft u de beschikking over een handige (fietsen) berging van ruim 5m2.

Bijzonderheden - ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE - De actieve VvE wordt professioneel beheerd door Pro VvE Beheer Amsterdam. - De servicekosten zijn 212,- per maand inclusief voorschot stookkosten. Conform NEN 2580 meetrapport bedraagt de woning 85,5m2 - Het complex wordt goed onderhouden en er is een meerjaren onderhoudsplan. - Verwarming gaat via blokverwarming. - Warm water gaat via een geiser - De erfpacht bedraagt 177,- per jaar, de erfpachtvoorwaarden 1994 zijn van toepassing en het huidige tijdvak eindigt op 16 september 2035. - Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Eigenschappen

Vraagprijs € 389.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1963
Woonoppervlakte:
86 m²
Inhoud:
302 m³
Totaal aantal kamers:
4
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Boeckenburg 27

Postcode: 1082CT

Plaats: Amsterdam

Kaart Boeckenburg 27 Amsterdam

naar Boeckenburg 27 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand