Blasiusstraat 24II AMSTERDAM

Omschrijving

Een woning van circa 66 m≤ gelegen op de tweede verdieping, beschikt over 1 slaapkamer (met de mogelijkheid tot het creŽren van een tweede slaapkamer). Tevens is er een ruime berging op de zolderverdieping. De woning is gelegen in een gezellige zijstraat van de Weesperzijde en de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 mei 2055.


OMGEVING
Wonen aan de Weesperzijde is veelzijdig. U kunt op elk moment van de dag de dynamiek van de stad opzoeken en tegelijkertijd heerlijk rustig wonen. De kade kenmerkt zicht door het beperkte autoverkeer en als geliefde route voor wandelaars en hardlopers. Sporten kan op loopafstand bij Vondelgym, zwemmend in de Amstel of roeiend bij de roeivereniging. Bovendien kunt u aan de Weesperzijde uw bootje aanmeren en genieten van de gezellige cafťs en terrassen die de buurt rijk is.

Ook logistiek gezien is de Weesperzijde prettig gelegen. Via de Wibautstraat bereikt u gemakkelijk de A-10 en A-2. Uw auto parkeren kan bijna altijd voor de deur en er is momenteel geen wachtlijst voor een parkeervergunning. Het metrostation Wibautstraat ligt om de hoek waardoor u in 6 minuten op het Centraal Station staat en binnen 8 minuten op station Zuid/WTC. Tot slot fietst u in enkele minuten naar het Amstelstation.


INDELING
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Middels de trap is de tweede verdieping te bereiken. Voordeur, hal met intercom, toegang tot de woonkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. De woonkamer is ruim opgezet. Via de woonkamer is de dichte keuken aan de achterzijde van de woning te bereiken. De keuken is casco en kan naar eigen smaak worden ingericht. Alle leidingen liggen er en tevens ook de aansluiting voor de wasmachine. Eventueel kan er van deze ruimt een tweede slaapkamer worden gecreŽerd. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime slaapkamer. In de slaapkamer zijn twee en-suite kasten.

Op de vierde verdieping is de grote lattenberging te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 117 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 mei 2055;
-Gehele woning is voorzien van dubbel glas;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariŽle kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
-Oplevering kan spoedig.

De Key. Goed wonen sinds 1868.
De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1893
Woonoppervlakte:
66 m²
Inhoud:
211 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse B
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Blasiusstraat 24II

Postcode: 1091CS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Blasiusstraat 24II AMSTERDAM

naar Blasiusstraat 24II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand