Biesboschstraat 24I AMSTERDAM

Omschrijving

Sfeervol en zeer goed onderhouden 3-KAMER appartement van ca 83 m2 met EIGEN opgang, een woonkeuken, 2 goed bemeten slaapkamers, een balkon en gelegen in het meest gewilde stukje van de Rivierenbuurt.

Met de Maasstraat en Scheldestraat om de hoek zijn leuke restaurants, cafés en delicatesse zaken binnen handbereik. Ook het bruisende deel van de Pijp met haar boetiekwinkels, bars en hippe restaurantjes ligt op een paar minuten loopafstand. Voor sport en ontspanning kunt u naar de prachtige nabijgelegen parken (Sarphatipark, Amstel, Martin Luther Kingpark en het Beatrixpark) waar ook jaarlijkse festiviteiten zoals De Parade, Taste of Amsterdam en Pure Markt georganiseerd worden. Door de gunstige ligging van dit appartement bent u vanaf het nabijgelegen metrostation Europaplein binnen 6 minuten met de Noord/Zuidlijn op Amsterdam Centraal. Daarnaast liggen de treinstations RAI, Amstel en Zuid op slechts 5 minuten fietsafstand. Mocht u met de auto weg willen dan bent u binnen enkele minuten op de Ring.

Indeling van het appartement;
Entree, ruime hal, slaapkamer, ruime woonkamer aan de rustige Biesboschstraat, badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, vloerverwarming en aansluiting voor wasmachine en droger. Separaat toilet, grote slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Ruime sfeervolle woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en met toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
- FOR ENGLISH TRANSLATION SEE OUR WEBSITE;
- Gehele woning is voorzien van dubbel glas;
- Eikenhouten vloer in het gehele appartement m.u.v de keuken;
- De VVE is een kleine, actieve VVE (MJOP aanwezig);
- De servicekosten bedragen Euro 65,-- per maand;
- Het gebouw staat op het voortdurend recht van erfpacht. De erfpacht is afgekocht tot en 30 juni 2052. De aanvraag eeuwigdurende afkoop erfpacht onder de gunstige voorwaarden is in 2019 aangevraagd.
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 590.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
83 m²
Inhoud:
268 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 65 p/m
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Biesboschstraat 24I

Postcode: 1078MT

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Biesboschstraat 24I AMSTERDAM

naar Biesboschstraat 24I AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand