Bentinckstraat 45II AMSTERDAM

Omschrijving

Geweldig appartement van 42 m2 met een balkon op het zuiden op een super locatie.

Dit appartement ligt in Westerpark. Dichtbij het Westerpark, waar je kunt hardlopen of naar de Bakkerswinkel kunt gaan voor een lekkere lunch. Lekker luieren in de zon op het terras bij Westergasterras of Pacific, waar in de zomer gebarbecued wordt voor de gasten! Door het jaar heen worden festivals en evenementen georganiseerd in het park. Het is hét middelpunt van de buurt.

De Van Limburg Stirumstraat is de buurtwinkelstraat met voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen en nog veel meer. Je hebt er de Albert Heijn en Dirk, maar ook leuke cadeauwinkels en horeca (café De Gruyter, Baohuis, Primi en café restaurant Amsterdam).

De Staatsliedenbuurt is een prettige woonbuurt. In 10 minuten fiets je naar het Centraal Station, in 3 minuten naar de Jordaan en in 2 minuten naar de Haarlemmerdijk.

Indeling:
Entree op de 2e etage, hal met toegang tot badkamer met toilet, wastafel en douche, woonkamer aan de achterzijde met balkon op het zuiden en uitzicht over de binnentuin, gloednieuwe keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer - drie ramen breed - aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 42 m² (conform NEN 2580);
- Volledig nieuwe keuken met inbouwapparatuur;
- Balkon op het zuiden;
- Huurprijs € 1.350,-- exclusief G/W/L;
- Waarborgsom twee maanden huur;
- Gemeubileerd en gestoffeerd;
- Huurperiode maximaal 24 maanden;
- Niet voor studenten of delers;
- Beschikbaar per direct.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging. We leiden je graag rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.350 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
-1906
Woonoppervlakte:
42 m²
Inhoud:
135 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
betaald parkeren
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
direct

Adres

Straat: Bentinckstraat 45II

Postcode: 1051GE

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Bentinckstraat 45II AMSTERDAM

naar Bentinckstraat 45II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand