Beethovenstraat 81II AMSTERDAM

Omschrijving

Royaal perfect gerenoveerd appartement van 212 m˛ met een riante woonkamer, sfeervolle woonkeuken, 4 ruime slaapkamers, twee badkamers en een groot balkon gelegen in een uitstekend onderhouden appartementencomplex met LIFT.

Door de hoekligging heeft het appartement opvallend veel lichtinval en bovendien heeft de woning een hoogwaardig afwerkingsniveau. Bijzondere detaillering, een prachtige houten visgraatvloer, luxe woonkeuken, 2 fraaie badkamers en alles is strak gestuukt en geschilderd. In de onderbouw is nog een eigen berging van 23 m2.

De woning ligt op een toplocatie in Amsterdam Zuid, om de hoek van de winkels in de Beethovenstraat, de Zuidas, het Beatrixpark en station Zuid/WTC. Ook liggen er diverse basis- en middelbare scholen op loopafstand.

BIJZONDERHEDEN
- Huurprijs appartement € 4.500,- per maand inclusief stoffering, exclusief nutsvoorzieningen.
- Huurperiode: minimaal 12 maanden en daarna voor onbepaalde tijd.
- Waarborgsom 2 maanden huur.
- Voorschot servicekosten € 300,- per maand.
- Masterbedroom voorzien van airconditioning.
- Gelegen in een fraai complex met lift.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper.

Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 4.500 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
212 m²
Inhoud:
730 m³
Totaal aantal kamers:
6
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 300 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Beethovenstraat 81II

Postcode: 1077HP

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Beethovenstraat 81II AMSTERDAM

naar Beethovenstraat 81II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand