Baron G.A. Tindalstraat 100 AMSTERDAM

Omschrijving

Licht en ruim appartement met twee slaapkamers én loggia op het gewilde Baron G.A. Tindalplein in Amsterdam Oost.

Het nette complex ligt op een steenworp afstand van Winkelcentrum Brazilië. Hier kun je niet alleen terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook kun je hier lekker eten en winkelen in de vele restaurantjes en winkeltjes nabij.

Er is een mogelijkheid om een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage huren.

Indeling:

Centrale entree, lift naar de vijfde etage, entree op de galerij, hal, met toegang tot alle vertrekken, meterkast, toilet met fonteintje, ruime woonkamer met half open keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur), twee slaapkamers, loggia, badkamer met douche en wastafel. In de onderbouw van het complex ligt de bijbehorende berging.

Bijzonderheden:

Een vrije sector woning is direct te huur. Om in aanmerking te komen, dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:

- U mag de woning delen, met één andere huurder;
- Uw (gezamenlijk) netto maandinkomen is minimaal 3x de huurprijs;
- Waarborgsom: 1 maand (€ 1443.58);
- Servicekosten: € 43,58;
- U heeft een vast inkomen uit een dienstverband of een eigen bedrijf;
- De huur wordt geïndexeerd en is exclusief gas, water en licht
- Studenten komen derhalve niet in aanmerking.
- De verhuurder brengt eenmalig administratiekosten ad. € 75,- voor de woning en € 20,-- voor de parkeerplaats in rekening.

Minimale huurperiode
De woning is in principe per direct beschikbaar. Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Tussentijds de eerste 12 maanden is opzeggen niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van één maand.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.400 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2000
Woonoppervlakte:
82 m²
Inhoud:
240 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
betaald parkeren, parkeergarage, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Baron G.A. Tindalstraat 100

Postcode: 1019TX

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Baron G.A. Tindalstraat 100 AMSTERDAM

naar Baron G.A. Tindalstraat 100 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand