Bankastraat 64A AMSTERDAM

Omschrijving

Heerlijk appartement met eigen entree en een tuin van circa 35 m2 op het zuiden met een privé berging van 8 m2.
Gelegen in een rustige straat in de populaire Indische buurt ligt deze sfeervolle 2 kamer benedenwoning van 46 m˛. In deze gewilde buurt bevinden zich tal van leuke winkels, gezellige horeca en een bioscoop op loopafstand. Ook om de hoek van het Oosterpark, Flevopark en de Dappermarkt.

De erfpacht voor dit appartement is vooruitbetaald tot 2054.

INDELING:
De woning is via eigen entree te bereiken. Hal met garderobemogelijkheden. De woonkamer met half open keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft een ruimtelijke uitstraling mede door de hoge plafonds en ramen met lichtinval van twee kanten. De keuken is voorzien van losse apparatuur en een afzuigkap, tevens is er voldoende opbergruimte. In het midden van de woning is de badkamer met granitovloer, douche, toilet en wastafel. Er is ook een praktische bergkast met wasmachineaansluiting.

Aan de achterzijde is de ruime slaapkamer met meer dan voldoende ruimte voor een kledingkast en toegang tot de heerlijke achtertuin gelegen op het zuiden! Deze verzorgde tuin is mooi betegeld en heeft achterin de tuin een eigen berging.

LOCATIE:
De woning is gelegen in een leuke en rustige straat in de erg geliefde Indische buurt. Er zijn diverse supermarkten in de directe nabijheid in o.a. de Javastraat en Molukkenstraat. Ook gezellige en hippe horecagelegenheden zijn in de buurt, waaronder Drovers Dog, Bar Basquiat, Walter Woodbury Bar, Hartje Oost en Studio K met o.a. een bioscoop. Op ca. 5 minuten loopafstand ligt de Dappermarkt met lekkere verse producten (waaronder vis, groente, fruit en bloemen) en ook het Oosterpark en het Flevopark voor heerlijke ontspanning. Alle denkbare voorzieningen bevinden zich in deze populaire omgeving.

BEREIKBAARHEID:
Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich op de Borneostraat/ Zeeburgerdijk (tram 14, richting Centraal Station), Insulindeweg en Molukkenstraat (bus 22, ook richting Centraal Station) en treinstation Amsterdam Muiderpoort is op ca. 5 minuten loopafstand van het appartement. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A-10 en A-1.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De gezonde Vereniging van Eigenaren "VvE 1533 Banka te Amsterdam" wordt professioneel beheerd door De Alliantie VvE Beheer. De servicekosten bedragen € 99,-- per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpacht is AFGEKOCHT tot 30 juni 2054 (Algemene Bepalingen uit 2000). De eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd op de gunstige voorwaarden van 2019.

BIJZONDERHEDEN:
- NEN2580 meetrapport aanwezig.
- Woonoppervlakte: 45,5 m˛.
- Externe bergruimte: 7,90 m˛.
- Tuin op het zuiden van circa 35 m2.
- Bouwjaar 1913.
- Licht appartement.
- Dubbel glas.
- Heerlijke plek in een gezellige buurt.
- Afgekochte erfpacht tot 2054.
- Eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd op de gunstige voorwaarden van 2019;
- Het complex betreft een Gemeentelijk Monument.
- Verwarming en warm water middels CV ketel (Intergas, 2020).
- Oplevering is zeer spoedig mogelijk.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging. We leiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 315.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1913
Woonoppervlakte:
46 m²
Inhoud:
166 m³
Totaal aantal kamers:
2
Tuin:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse C
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Bankastraat 64A

Postcode: 1094EH

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Bankastraat 64A AMSTERDAM

naar Bankastraat 64A AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand