Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Badhuiskade 59 Amsterdam

Omschrijving

** ENGLISH TEXT AT OUR OWN WEBSITE **

Er is sinds lange tijd weer een FEKETE appartement beschikbaar in BOLD. Dit is het meest populaire appartement in BOLD gelegen op de zuidhoek van het complex met uitzicht op het IJ. En u kunt het nu kopen.

Momenteel wordt het appartement gebouwd en in Q2 2021 wordt het appartement opgeleverd. U heeft de voordelen van een nieuwbouwappartement, zonder de lange wachttijd, die hier gebruikelijk bij hoort.

Vanwege privé omstandigheden van de koper, wordt dit appartement nu doorverkocht.

Dit riante appartement 'FEKETE' heeft 127 m2 aan woonoppervlak en is gelegen op de 5e verdieping.
Het appartement heeft een ruime hal met dubbele deuren naar de living (12 x 5,15 meter!) met fantastisch uitzicht op en over Amsterdam. De keukenopstelling (aansluitingen aanwezig) is met een kookeiland. De woning heeft twee ruime slaapkamers, een grote inloopkast voor garderobe, eveneens ruime badkamer met ligbad, grote inloopdouche, tweede toilet, dubbele wastafel en een apart toilet. Aan de woonkamer grenst een prachtig afgewerkte loggia met ruime afmetingen.

BOLD zet de toon voor de toekomst door het visueel-esthetisch gebruik van zonnepanelen en zijn duurzame energie installatie. Een energiezuiniger gebouw van deze hoogte is nog niet gebouwd in Nederland.

De duurzame woontoren zit bovendien vol technische snufjes voor optimaal woongenot. Daarnaast wordt het complex voorzien van een gym met sauna, bioscoop-/theaterzaal, gastenkamers, extra bergruimten en wijnkelders en zijn er diverse VIP services af te nemen. Bewoners van BOLD geven hun zorgen uit handen. Gewoon aan het gebouw.

BOLD - Apartments Amsterdam
BOLD verrijst aan de skyline van Amsterdam, direct achter het Centraal Station, aan het IJ, op een plek die luxe en creativiteit ademt. Een indrukwekkend gebouw van wereldklasse. Onderscheidend, gemaakt met lef, voor mensen die durven. Markant door zijn krachtige high tech uitstraling en zijn gevel met geďntegreerde zonnepanelen.
De duurzame woontoren BOLD zal in totaal 24 verdiepingen tellen. Hierin worden 158 exclusieve en luxe koopappartementen gebouwd met uniek uitzicht over het IJ, het oude stadscentrum en de wijde omgeving.
De woningen worden naar wens met world class afwerking opgeleverd. De appartementen in BOLD zijn inmiddels uitverkocht.

In de parkeerkelder zijn gereserveerde fietsenstallingen voor de bewoners.

In de parkeerkelder is een parkeerplaats te koop voor € 50.000,-- kosten koper.
De woning is gelegen op erfpachtgrond. De erfpacht per jaar is circa € 4.200,-- voor woning en parkeerplaats (fiscaal aftrekbaar, indien hoofdverblijf).
De servicekosten voor de VvE zullen circa € 190,-- per maand bedragen voor de woning en parkeerplaats.

Wij kunnen u nog niet rondleiden in het appartement, maar wij informeren u graag in een persoonlijk (telefonisch/video) gesprek over dit prachtige appartement.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Koopsom € 800.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
127 m²
Inhoud:
335 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Energielabel:
Klasse A+++
Aanvaarding:
direct

Adres

Straat: Badhuiskade 59

Postcode: 1031KV

Plaats: Amsterdam

Kaart Badhuiskade 59 Amsterdam

naar Badhuiskade 59 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand