Badhuiskade 353 AMSTERDAM

Omschrijving

Waterfront Living

Het zonlicht op het water weerkaatst op de hoge facade van uw Sky Villa aan het IJ. Bij binnenkomst wordt u verrast door aangename lichtinval in de woonkamer en het alom aanwezige uitzicht vanaf de 23e en 24e etage van Bold Amsterdam.

Indeling
De benedenverdieping van uw exclusieve penthouse is ingedeeld in een woonkamer die in verbinding staat met het buitenterras en de grote leefkeuken aan de andere zijde. Uw villa op bijna 80 meter hoogte, wordt voorzien van veel luxe details zoals een haard, grote wandkasten en een tafel aan het kookeiland waar, na het diner, nog lang nagesproken kan worden. Met de lift (optioneel) of trap bereikt u de bovenverdieping, die is ingedeeld met een royale vide. Vanaf hier heeft u een werkelijk formidabel uitzicht naar buiten en voelt u zich als op de brug van een cruiseschip. Uw master bedroom heeft hier eveneens een direct uitzicht en een aangrenzende inloopkast, die direct verbonden is met de ruim opgezette badkamer met sauna. In uw appartement is veel gebruik gemaakt van gerookt glas om zo toch de openheid maar wel de privacy te behouden en het lichtinval van buiten door te kunnen zetten naar alle leefruimtes.

Inrichting
Voor de inrichting van de Sky Villa hebben we een aantal gerenommeerde interieurarchitecten vooraf gevraagd hun visie te geven op materialisatie en decoratie. Maar natuurlijk staan uw persoonlijke smaak en wensen voorop. Graag gaat ons team met u aan de slag om uw Sky Villa op maat met u in te richten en samen te stellen. Daarbij geldt: De sky is the limit!

BOLD Amsterdam is all about you
Het uitgangspunt is dat u als bewoner van BOLD Amsterdam van een persoonlijke service-ervaring kunt genieten. Aan niets mag het u ontbreken in deze internationale topklasse van de woonbeleving. BOLD Amsterdam biedt onder meer een wijnkelder, een gym met splinternieuwe trainingsapparaten, een weldadige sauna, een bioscoop of theaterzaal en gastenkamers. Deze diensten worden geëxploiteerd door de VvE en zijn op basis van reservering of abonnement af te nemen.

Smartphone at your service
In uw Sky Villa is een uitgebreid pakket van domotica aanwezig, die het leven aangenaam en gemakkelijk maakt. Daarnaast kunt u het beheer van energie tot en met het aanbieden en bezorgen van pakketjes met uw smartphone regelen.

Voor pakketzendingen komt er in de lobby een wand met de zogenaamde Bringme Box, afsluitbare boxen waar bezorgers pakketten voor u kunnen achterlaten, die u zelf met een door hen toegezonden code kunt openen.
Daarnaast gaat de VvE in BOLD Amsterdam een contract aan met een ervaren dienstverlener in services van internationaal niveau voor appartementen in de hogere klasse.
En als u dan thuis komt, hoe heerlijk is het dan om binnen te komen in een sfeervol topappartement, waar u met uw smartphone aangeeft waar en wanneer u de verlichting ingeschakeld wilt hebben. Maar ook de kleur, de hoeveelheid licht en ambiance geeft u aan, vanuit uw luie stoel.

Mondiale hart van Amsterdam
Het comfort van de Sky Villa en alle diensten en voorzieningen in BOLD Amsterdam zouden u bijna doen vergeten op welke locatie u zich eigenlijk bevindt. De absolute top in woonbeleving staat op een bruisende plek bij het mondiale hart van Amsterdam. Op loop- en fietsafstand bevinden zich de historische grachten, sterrenrestaurants en alle mogelijke voorzieningen van het rijke centrum van de stad.

Met 10 minuten staat u op Centraal Station Amsterdam en van daaruit staat u, als dat nodig is, binnen 20 minuten in de vertrekhal van Schiphol (AMS) Airport.

Auto
En uw auto? Die kan in de onder in het gebouw gelegen parkeergarage. U kunt één of meerdere parkeerplaatsen kopen, of indien beschikbaar een parkeerbox.

Koopsom
De koopsom v.o.n. voor de Sky Villa Ams. Harbour bedraagt € 2.115.560,- op basis van een jaarlijkse canonbetaling (voortdurend erfpacht). De indexcanon bedraagt € 7.471,- (peil 2017). De parkeerplaats in de parkeergarage heeft een koopsom v.o.n. ter hoogte van € 43.487,- met een jaarlijkse (index)canon van € 52.

U kunt er voor kiezen om de canon voor het eerste tijdvak van 50 jaar af te kopen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Heeft u belangstelling voor de Sky Villa, laat het ons weten, wij nodigen u graag uit voor een gesprek. BOLD is nog in aanbouw, de oplevering is verwacht Q1-2021.

Eigenschappen

Koopsom € 2.115.560 v.o.n.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
212 m²
Inhoud:
575 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Badhuiskade 353

Postcode: 1031KV

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Badhuiskade 353 AMSTERDAM

naar Badhuiskade 353 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand