Badhuiskade 351 AMSTERDAM

Omschrijving

*** English text at our website ***

A view at the park.

Twee complete leefverdiepingen en een prachtige vide op bijna 80 meter hoogte, compleet met uitzicht over Amsterdam en de graslanden van Noord-Holland. Hier heeft u het gevoel te leven zonder de beperking van ruimte.

Het immense oppervlak en de hoogte van bijna vijf meter in uw woonkamer bieden u alle vrijheid om in te delen en in te richten zoals u dat altijd al had gewild. De villa wordt standaard opgeleverd met veel oog voor detail en voorzien van robuuste natuurlijke materialen als beton, staal, hout en glas.

Indeling
Vanuit de entree kijkt u door de glazen toegangsdeuren op een riante eilandkeuken en ziet u daarachter het decor van de skyline van Amsterdam. Rechts van de entree bevindt zich de privacy van de comfortabele master bedroom, met een eigen terrasgedeelte en luxe badkamer. Loopt u de trap op, die de beide woonverdiepingen met elkaar verbindt, dan bereikt u de vide. Vanaf hier heeft u een werkelijk formidabel uitzicht over het groen en
de waterrijke omgeving. Hier komt u tot rust na een dag hard werken. Op de verdieping heeft u nog eens twee ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Genoeg ruimte voor het gezin, of de ontvangst van gasten.

Inrichting
Voor de inrichting van de Sky Villa hebben we een aantal gerenommeerde interieurarchitecten vooraf gevraagd hun visie te geven op materialisatie en decoratie. Maar natuurlijk staan uw persoonlijke smaak en wensen voorop. Graag gaat ons team met u aan de slag om uw Sky Villa op maat met u in te richten en samen te stellen. Daarbij geldt: De sky is the limit!

BOLD Amsterdam is all about you
Het uitgangspunt is dat u als bewoner van BOLD Amsterdam van een persoonlijke service-ervaring kunt genieten. Aan niets mag het u ontbreken in deze internationale topklasse van de woonbeleving. BOLD Amsterdam biedt onder meer een wijnkelder, een gym met splinternieuwe trainingsapparaten, een weldadige sauna, een bioscoop of theaterzaal en gastenkamers. Deze diensten worden geëxploiteerd door de VvE en zijn op basis van reservering of abonnement af te nemen.

Smartphone at your service
In uw Sky Villa is een uitgebreid pakket van domotica aanwezig, die het leven aangenaam en gemakkelijk maakt. Daarnaast kunt u het beheer van energie tot en met het aanbieden en bezorgen van pakketjes met uw smartphone regelen.

Voor pakketzendingen komt er in de lobby een wand met de zogenaamde Bringme Box, afsluitbare boxen waar bezorgers pakketten voor u kunnen achterlaten, die u zelf met een door hen toegezonden code kunt openen.
Daarnaast gaat de VvE in BOLD Amsterdam een contract aan met een ervaren dienstverlener in services van internationaal niveau voor appartementen in de hogere klasse.
En als u dan thuis komt, hoe heerlijk is het dan om binnen te komen in een sfeervol topappartement, waar u met uw smartphone aangeeft waar en wanneer u de verlichting ingeschakeld wilt hebben. Maar ook de kleur, de hoeveelheid licht en ambiance geeft u aan, vanuit uw luie stoel.

Mondiale hart van Amsterdam
Het comfort van de Sky Villa en alle diensten en voorzieningen in BOLD Amsterdam zouden u bijna doen vergeten op welke locatie u zich eigenlijk bevindt. De absolute top in woonbeleving staat op een bruisende plek bij het mondiale hart van Amsterdam. Op loop- en fietsafstand bevinden zich de historische grachten, sterrenrestaurants en alle mogelijke voorzieningen van het rijke centrum van de stad.

Met 10 minuten staat u op Centraal Station Amsterdam en van daaruit staat u, als dat nodig is, binnen 20 minuten in de vertrekhal van Schiphol (AMS) Airport.

Auto
En uw auto? Die kan in de onder in het gebouw gelegen parkeergarage. U kunt één of meerdere parkeerplaatsen kopen, of indien beschikbaar een parkeerbox.

Koopsom
De koopsom v.o.n. voor de Sky Villa Ams. Harbour bedraagt € 1.982.745,- op basis van een jaarlijkse canonbetaling (voortdurend erfpacht). De indexcanon bedraagt € 6.845,- (peil 2017). De parkeerplaats in de parkeergarage heeft een koopsom v.o.n. ter hoogte van € 43.487,- met een jaarlijkse (index)canon van € 52.

U kunt er voor kiezen om de canon voor het eerste tijdvak van 50 jaar af te kopen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Heeft u belangstelling voor de Sky Villa, laat het ons weten, wij nodigen u graag uit voor een gesprek. BOLD is nog in aanbouw, de oplevering is verwacht Q1-2021.

Eigenschappen

Koopsom € 1.982.745 v.o.n.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
207 m²
Inhoud:
560 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Badhuiskade 351

Postcode: 1031KV

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Badhuiskade 351 AMSTERDAM

naar Badhuiskade 351 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand