Badhuiskade 351-353 Amsterdam

Omschrijving

Weergaloos wonen op grote hoogte; 774 m2 met een adembenemend uitzicht op Amsterdam. In het grootste penthouse van Amsterdam geniet u dagelijks van luxe livings en een royale keuken met aparte eetkamer. Daarnaast beschikt deze woning over meerdere slaap- en badkamers voor u en uw gasten, een eigen fitnessruimte en meerdere ruime terrassen met verschillende uitzichten.

Dit penthouse is gereed en direct voor u beschikbaar om af te bouwen naar uw eigen wens. De eerste eigenaren zullen spoedig hun intrek nemen in het BOLD complex. Een bezichtigingsafspraak ter plaatse behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Wanneer u goed luistert, hoort u in de verte een scheepshoorn op het IJ. De haven van Amsterdam wordt na een koude nacht langzaam wakker. U draait zich nog even om en geniet van de aangename binnentemperatuur, opgewekt door de duurzame warmtebronnen in dit markante en ultramoderne gebouw. In de ruime walk-in closet hangt uw schone kleding klaar. Gisteren thuisbezorgd via de gebouwservice +James. De automatische gordijnen openen zich ...
Tijd om op te staan en om u te laven aan de luxe van een eigen penthouse in Bold Amsterdam.

Het uiterst duurzame penthouse strekt zich uit over de twee bovenste verdiepingen van BOLD en beslaat drie zijden van de toren. BOLD is een karakteristiek, hightech appartementengebouw aan de overzijde van het Centraal Station.
Voor de indeling van dit penthouse hebben we een gerenommeerde interieurarchitect vooraf gevraagd zijn visie te geven op de kwaliteiten en mogelijkheden. Deze zijn optimaal benut.

Indeling
Het penthouse biedt royale ruimtes, die naadloos in elkaar overgaan. Van informele vertrekken als een heerlijke woonkeuken tot een formele 'dining room' met aansluitend een 'media room'. Daarnaast biedt deze 23ste verdieping ook nog een heerlijke lounge ruimte en een living. Alle ruimtes sluiten aan op een van de vier terrassen. En alle ruimtes bieden allemaal weer een ander uitzicht op Amsterdam.
De 24ste verdieping is de verdieping met de vier slaapkamers, waaronder de luxe master bedroom met eigen badkamer. Met ernaast nog een ruimte die dienst kan doen als kantoor. Voor het overige biedt deze verdieping een gastenkamer, een gym met spa en nog eens drie kleinere badkamers. Alle kamers zijn gericht op het fraaie uitzicht rondom en voorziet de indeling in prachtige zichtlijnen, waar je je ook begeeft.
Dit penthouse XXL is een mogelijke samenvoeging van twee op zichzelf al royale Sky Villa's. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

BOLD Amsterdam is all about you
Het uitgangspunt is dat u als bewoner van BOLD Amsterdam van een persoonlijke service-ervaring kunt genieten. Aan niets mag het u ontbreken in deze internationale topklasse van de woonbeleving. BOLD Amsterdam biedt onder meer een wijnkelder, een gym met splinternieuwe trainingsapparaten, een weldadige sauna, een bioscoop of theaterzaal en gastenkamers. Deze diensten worden geŽxploiteerd door de VvE en zijn op basis van reservering of abonnement af te nemen.

Smartphone at your service
In uw penthouse is een uitgebreid pakket van domotica aanwezig, die het leven aangenaam en gemakkelijk maakt. Daarnaast kunt u het beheer van energie tot en met het aanbieden en bezorgen van pakketjes met uw smartphone regelen.

Voor pakketzendingen komt er in de lobby een wand met de zogenaamde Bringme Box, afsluitbare boxen waar bezorgers pakketten voor u kunnen achterlaten, die u zelf met een door hen toegezonden code kunt openen.
Daarnaast gaat de VvE in BOLD Amsterdam een contract aan met een ervaren dienstverlener in services van internationaal niveau voor appartementen in de hogere klasse.
En als u dan thuis komt, hoe heerlijk is het dan om binnen te komen in een sfeervol penthouse, waar u met uw smartphone aangeeft waar en wanneer u de verlichting ingeschakeld wilt hebben. Maar ook de kleur, de hoeveelheid licht en ambiance geeft u aan, vanuit uw luie stoel.

Mondiale hart van Amsterdam
Het comfort van dit penthouse en alle diensten en voorzieningen in BOLD Amsterdam zouden u bijna doen vergeten op welke locatie u zich eigenlijk bevindt. De absolute top in woonbeleving staat op een bruisende plek bij het mondiale hart van Amsterdam. Op loop- en fietsafstand bevinden zich de historische grachten, sterrenrestaurants en alle mogelijke voorzieningen van het rijke centrum van de stad.

Met 10 minuten staat u op Centraal Station Amsterdam en van daaruit staat u, als dat nodig is, binnen 20 minuten in de vertrekhal van Schiphol (AMS) Airport.

Auto
En uw auto? Die kan in de onder in het gebouw gelegen parkeergarage. Bij het penthouse horen meerdere parkeerboxen.

Erfpacht en koopsom
BOLD wordt gebouwd op erfpachtgrond (recht van voortdurend erfpacht). We informeren u graag over de hoogte van de jaarlijkse indexcanon. De erfpacht kan ook worden afgekocht voor het eerste tijdvak van 50 jaar dat loopt tot december 2067.

De woning is ingemeten conform meetinstructie van de NVM, gebaseerd op NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Overdracht

Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
penthouse
Type woning
penthouse
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2021
In aanbouw
ja

Details

Ligging
aan park, aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
774 m²
Inhoud
2325 m³

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Aantal etages
2
Aantal badkamers
3
Badkamervoorzieningen
dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet
Keuken type
woonkeuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
volledig geisoleerd
Warmwater installatie
centrale voorziening, zonnecollectoren

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam K 10755
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
garagebox, parkeerplaats
Capaciteit
4
Aantal
3
Voorzieningen
elektra

Parkeergelegenheid

Faciliteit
parkeergarage

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
inpandig
Isolatievormen
volledig geisoleerd

VVE informatie

Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
nee
Vergadering
nee
Onderhoudsverwachting
nee
Opstalverzekering
nee
Inschrijving KvK
nee

Adres

Straat: Badhuiskade 351-353

Postcode: 1031KV

Plaats: Amsterdam

Kaart Badhuiskade 351-353 Amsterdam

naar Badhuiskade 351-353 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand