Assumburg 74 Amsterdam

Omschrijving

Heerlijk zonnig en goed ingedeeld 2-kamer appartement met lift en balkon op het Zuid-Westen, op een perfecte locatie in Buitenveldert direct grenzend aan het Gijsbrecht van Aemstelpark. Door de ligging op de 6e verdieping kijk je prachtig vrij uit over de groene omgeving. De woning ligt in een keurig onderhouden appartementencomplex en heeft een eigen berging in de onderbouw.

Assumburg ligt in het geliefde Buitenveldert, vlakbij winkelcentrum Groot Gelderlandplein, de VU en de Zuidas. Voor ontspanning kun je terecht in het Amsterdamse Bos, het Amstelpark of in de vele sportscholen in de omgeving. Ook het openbaar vervoer is hier gunstig, station Zuid/WTC (met de Noord-Zuidlijn) ligt vlakbij en de bus en sneltram stoppen bijna voor de deur. Ook met de auto is deze locatie ideaal; in 5 minuten rij je op de ring A-10. Er voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein voor de deur en er is momenteel zelfs geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

INDELING:
Keurige, afgesloten centrale entree met lift naar de zesde verdieping.

Entree, hal met separaat toilet. Ruime en zonnige woonkamer met fraai uitzicht over het groen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een ruim balkon op het zuidwesten. De open keuken is voorzien van vaatwasser, was-/droogmachine, 5-pits kookplaat en RVS afzuigkap. De slaapkamer is voorzien van twee inbouwkasten en heeft toegang tot het balkon. De badkamer ensuite is voorzien van een douchecabine en een wastafel. Tot slot is er nog een handige berging in de onderbouw.

COOPERATIE/VVE EN SERVICEKOSTEN
De huidige coöperatie wordt professioneel beheerd door de Newomij. De vereniging is momenteel druk bezig om de lidmaatschapsrechten om te zetten naar een appartementsrecht. Dit proces is bijna rond, maar tot de officiële omzetting wordt er een lidmaatschapsrecht verkocht. Een geldlening (hypotheek) voor de aankoop kan o.a. aangevraagd worden bij de SNS bank.
De maandelijkse bijdrage voor dit appartement is € 229,28. Hierin is inbegrepen het voorschot stookkosten en de zakelijke lasten (zoals rioolrecht, OZB en erfpacht canon).

BIJZONDERHEDEN:
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
- Woonoppervlakte 49 m2 conform NEN 2580 meetrapport.
- Zonnig balkon gelegen op het zuidwesten.
- Servicekosten € 229,28 per maand inclusief voorschot stookkosten, warm water, onderhoud, erfpacht en jaarlijkse belastingen.
- Verwarming via blokverwarming en warm water via een centrale voorziening.
- Niet-bewoners clausule van toepassing.
- Vaste projectnotaris: Loyens & Loeff.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 275.000 k.k.

Soort object:
Appartement met lift
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1967
Woonoppervlakte:
50 m²
Inhoud:
148 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse B
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Assumburg 74

Postcode: 1081GC

Plaats: Amsterdam

Kaart Assumburg 74 Amsterdam

naar Assumburg 74 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand