Amstelkade 94hs AMSTERDAM

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan de Amstelkade gelegen 3-kamer woning van 70 m2 met tuintje van circa 5 m2 op het Oosten gelegen. De woning heeft aan de voorzijde prachtig vrij uitzicht over het water, beschikt over een eigen entree, twee slaapkamers en is uitstekend afgewerkt en onderhouden.

INDELING:
Eigen entree aan de Amstelkade, tochtportaal, hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen. De eerste slaapkamer (circa 8m2) is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een bergkast waar de wasmachine aansluiting is gesitueerd. Vanuit de hal is het separate toilet met fontein toegankelijk evenals de fraaie stijlvolle badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel. De tweede slaapkamer (3.98x3.22) is aan de achterzijde gelegen en heeft toegang tot de tuin. De keuken is eveneens aan de achterzijde gelegen met toegang tot de tuin. De keuken beschikt over een vaatwasser, 5-pits gasfornuis en een oven. De tuin meet zo'n 5 m2 en is gelegen op het Oosten, hier geniet u s’ochtends heerlijk van de zon!

OMGEVING:?
De woning is fantastisch gelegen, met direct uitzicht over het water van de Amstelkade. Een boot voor de deur zou dus tot de mogelijkheden behoren. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de Van Woustraat, de Rijnstraat en de Maasstraat in de directe nabijheid gelegen. In de Scheldestraat zijn diverse gezellige en uitstekende horeca gelegenheden te vinden. Daarnaast is de levendige Pijp slechts enkele minuten verwijderd. Voor sportievelingen ligt de Amstel om de hoek, evenals het Beatrixpark en Sarphatipark. Ook de Zuidas is op fietsafstand. Openbaar vervoer vindt u voor de deur en de bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens goed. Binnen enkele minuten bereikt u de uitvalswegen A2 en A10.?

BIJZONDERHEDEN:?
- Tuintje van 5 m2 gelegen op het Oosten;
- Gelegen op erfpachtgrond de canon bedraagt € 453,28 per jaar (fiscaal aftrekbaar), de Algemene Bepalingen 2000 (jaarlijkse indexatie) zijn van toepassing en het huidige tijdvak loopt t/m 30 juni 2048;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Moderne meterkast voorzien van voldoende groepen met aardlekbeveiliging;?
- De verwarming en het warm water worden verzorgd middels een Remeha cv-combiketel (bouwjaar 2009);?
- Actieve en gezonde vereniging van eigenaren bestaande uit vier leden, de vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door Delair vastgoedbeheer. De maandelijkse servicekosten bedragen € 72,-;?
- Mogelijkheid tot het aanleggen van een bootje voor deur;?
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;
- Conform Nen2580 meting bedraagt de woning 69,9 m2.?

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 450.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1924
Woonoppervlakte:
70 m²
Inhoud:
255 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Amstelkade 94hs

Postcode: 1078AN

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Amstelkade 94hs AMSTERDAM

naar Amstelkade 94hs AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand