Amstelkade 70II-III AMSTERDAM

Omschrijving

NIEUW TE HUUR!

Op een prachtige locatie aan de Amstelkade gelegen 4-kamer woning van ca. 123 m2 met 4 balkons. De woning heeft aan de voorzijde prachtig vrij uitzicht over het water, is heel licht, beschikt over een eigen entree, drie slaapkamers en is recent volledig gerenoveerd.

INDELING:
Eigen entree aan de Amstelkade, voordeur op de tweede verdieping, hal met toegang tot alle vertrekken. Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers. Tevens is er een extra kamer voorzien van een los toilet, een grote ingebouwde kast en de wasmachine aansluiting. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, toilet en design radiator. Over de gehele achterzijde is een breed balkon welke op het zuiden is gelegen. De tweede verdieping is voorzien van een net en strak tapijt.

Middels een vaste trap is de derde verdieping te bereiken. Het betreft een doorzon woonkamer/ keuken. Door de grote raampartijen aan beide kanten is de woning heel licht. In het midden is de keuken gesitueerd en voorzien van een inductie kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. De gehele verdieping is voorzien van een visgraat houten vloer. Over de gehele achterzijde is een breed balkon welke op het zuiden is gelegen.

OMGEVING:
De woning is fantastisch gelegen, met direct uitzicht over het water van de Amstelkade. Een boot voor de deur zou dus tot de mogelijkheden behoren. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de Van Woustraat, de Rijnstraat en de Maasstraat in de directe nabijheid gelegen. In de Scheldestraat zijn diverse gezellige en uitstekende horecagelegenheden te vinden. Daarnaast is de levendige Pijp slechts enkele minuten verwijderd. Voor sportievelingen ligt de Amstel om de hoek, evenals het Beatrixpark en Sarphatipark. Ook de Zuidas is op fietsafstand. Openbaar vervoer vindt u voor de deur en de bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens goed. Binnen enkele minuten bereikt u de uitvalswegen A2 en A10.

BIJZONDERHEDEN:
- Huurprijs EUR 2500,-- inclusief service kosten, exclusief G/W/L, internet en TV;
- Maximaal 2 woningdelers, geen studenten;
- Waarborgsom is twee maanden huur;
- Huurperiode maximaal 2 jaar;
- Goed geďsoleerd en overal dubbele beglazing;
- Balkons aan voor-en achterzijde;
- Mogelijkheid tot het aanleggen van een bootje voor deur;
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;
- Conform Nen2580 meting bedraagt de woning 123 m2.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 2.500 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1924
Woonoppervlakte:
123 m²
Inhoud:
390 m³
Totaal aantal kamers:
6
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Amstelkade 70II-III

Postcode: 1078AL

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Amstelkade 70II-III AMSTERDAM

naar Amstelkade 70II-III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand