Alfred Doblinstraat 145 Amsterdam Zuid-Oost

Omschrijving

Benedenwoning van ruim 55m2 met een zonnige tuin, twee ruime slaapkamers én afgekochte erfpacht. De woning is volledig voorzien van dubbel glas en beschikt over een ruime schuur in de tuin. Wat wilt u nog meer?

Indeling: Entree van de woning op de begane grond, hal, ruime woonkamer aan de straatzijde met toegang tot de dichte keuken. De eerste slaapkamer (3.65x2.14) is aan de achterzijde gelegen. Vanuit een tussenhal is de badkamer bereikbaar. De badkamer beschikt over een douche en wastafel. Separaat toilet met fonteintje. De tweede slaapkamer (4.39x2.71) is aan de achterzijde gelegen en voorzien van twee handige inbouwkasten. Vanuit beide slaapkamers is de riante tuin toegankelijk. De tuin met vruchtdragende appelboom en kruisbessenstruiken meet circa 48m2, is gelegen op het noord-oosten maar door de open ligging kunt u hier heerlijk van de zon genieten. Tuin en schuur zijn achterom bereikbaar.

Het appartement is gelegen in stadsdeel Zuidoost in de wijk Venserpolder. In de omgeving vindt u diverse scholen en het gezellige winkelcentrum de Amsterdamse Poort waar diverse grote en kleine winkelketens zijn gevestigd. Daarnaast zijn ook de Johan Cruyff Arena, Afas Live, Ziggo Dome en Pathe Arena vlakbij en is recreatiegebied Gaasperplas op nog geen 10 minuten afstand. Het Nelson Mandelapark (waar jaarlijks het Kwaku festival plaatsvindt) ligt op loopafstand.
De Venserpolder is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via het metrostation Strandvliet en NS-stations Bijlmer ArenA en Duivendrecht welke op loopafstand van het complex zijn gelegen. De A1, A2, A9 en A10 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Voor de deur is voldoende parkeerruimte.

Bijzonderheden:
- Benedenwoning met tuin;
- Conform Nen 2580 meting bedraagt de woning 55,5m2;
- Actieve en gezonde VVE. Het beheer wordt door VVE beheer Amsterdam gedaan. De maandelijkse servicekosten bedragen € 72,- per maand;
- Het gebouw is gesplitst in appartementsrechten in 2003;
- Bouwjaar 1985;
- De erfpacht is afgekocht tot en met 31/01/2035. Afkoop erfpacht eeuwigdurend slechts circa € 2.000,-, berekening aanwezig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 225.000 k.k.

Soort object:
Begane grond appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1984
Woonoppervlakte:
56 m²
Inhoud:
209 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Alfred Doblinstraat 145

Postcode: 1102VK

Plaats: Amsterdam

Kaart Alfred Doblinstraat 145 Amsterdam Zuid-Oost

naar Alfred Doblinstraat 145 Amsterdam Zuid-Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand