Alblasstraat 13hs AMSTERDAM

Omschrijving

Charmant en goed onderhouden benedenwoning van ca. 57 m2 met 2 slaapkamers en een zonnige tuin van ca. 30 m2. De woning heeft een eigen entree, sfeervolle erker, natuurstenen schouw en originele paneeldeuren en overal ligt een nette laminaat vloer. Bovendien is de erfpacht afgekocht tot 2062!

De woning ligt in een straat met kenmerkende jaren ’30 architectuur, midden in de Rivierenbuurt. Hier woont u heerlijk rustig en toch vlakbij de prettige winkels en horecagelegenheden van de Maas- en de Rijnstraat. Een hapje eten bij the Roast Room, pizza bij LouLou, het terras op bij Vrijdag of toch naar Tap Zuid? In de buurt zitten meerdere sportscholen, en ook de Amstel, het Martin Luther Kingpark (bekend van “De Parade”) en het Beatrixpark liggen vlakbij.

De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp is zeer gunstig en er stoppen diverse trams, metro's en bussen vlakbij. De treinstations Amstel en RAI liggen op een paar minuten fietsen, net als Noord-Zuid metrostation Europaplein. Ook met de auto is deze locatie ideaal; zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar. Parkeren kan vrijwel altijd voor de deur en er is slechts 2 maanden wachttijd voor een parkeervergunning.

INDELING
Via de voortuin bereikt u de eigen entree.
Portaal met originele wandtegels, hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime opbergkast onder de trap. Nette badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met erker en natuurstenen schouw. Via de ensuite deuren of vanuit de hal is de eerste slaapkamer bereikbaar die openslaande deuren heeft naar de tuin. Ook de tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde. De keuken beschikt over een net keukenblok en biedt plaats voor losse apparatuur. Vanuit de keuken is er een deur naar de tuin van ca. 30 m2 die aan de goed onderhouden zichttuin grenst. Hier kunt u de hele ochtend en middag van de zon genieten.
Het gehele appartement is gestuukt en recent is alles geschilderd en er ligt een nette laminaatvloer.

VVE
- De actieve VvE wordt professioneel beheer door Pro VvE Beheer.
- De servicekosten bedragen € 94,42 per maand.
- De VvE beschikt over gezonde reserves en een Meerjaren Onderhoudsplan.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 57 m2, gemeten conform NEN 2580 (meetrapportage beschikbaar).
- Zonnige tuin op het Zuidoosten van ca. 29,2 m2.
- Twee slaapkamers.
- Voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
- HR cv-ketel, bouwjaar 2016.
- De erfpacht is afgekocht tot en met 31 januari 2062. Daarna bedraagt de erfpacht € 898,- (+ jaarlijkse indexatie) per jaar.
- Koopakte bij een Amsterdamse notaris ter keuze aan koper.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1936
Woonoppervlakte:
57 m²
Inhoud:
204 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Alblasstraat 13hs

Postcode: 1079ZG

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Alblasstraat 13hs AMSTERDAM

naar Alblasstraat 13hs AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand