Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Albert Cuypstraat 214 II Amsterdam

Omschrijving

Drie kamer woning van ca. 51m2, op eigen grond en een balkon gelegen op het zuid-oosten. De woning is volledig voorzien van dubbel glas en de twee slaapkamers zijn beiden aan de achterzijde gelegen. De locatie aan de Albert Cuypmarkt in hartje Pijp is ideaal te noemen! ** For English translation, see our own website**

Entree van de woning op de tweede verdieping. Woonkamer met drie ramen breed aan de voorzijde, de open keuken beschikt over een vaatwasser, koelkast, combi oven-magnetron en 4-pits gasfornuis. Twee slaapkamers (respectievelijk 3.03x2.98 en 3.03x1.68) aan de achterzijde gelegen waarvan de grootste slaapkamer middels openslaande deuren toegang biedt tot het balkon. Het balkon meet circa 5m2 en is gelegen op het zuid-oosten. Vanuit de woonkamer is de badkamer te bereiken, deze is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. Aparte bergkast waar onder andere de wasmachine aansluiting, mechanische ventilatie box en de cv-ketel zijn gesitueerd.

Het appartement ligt in de Albert Cuypstraat in hartje Pijp aan de beroemde Albert Cuypmarkt en dichtbij vele gezellige cafés, restaurants, koffietentjes, winkels, Het Sarphatipark en de Utrechtsestraat. Met de fiets bent u binnen enkele minuten midden in het Centrum. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 3, 7, 10, 16, 24 en de Noord Zuid-lijn) ook met de auto is het appartement goed bereikbaar via de uitvalswegen naar de A10.

Bijzonderheden:
• For English translation, see our own website
• Eigen grond;
• Vraagprijs is inclusief de navolgende roerende zaken: kledingkast in de grote slaapkamer, wasmachine, gordijnen, bed in de kleine slaapkamer, kast in de keuken;
• Nen 2580 meetrapport aanwezig;
• Actieve en financieel gezonde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 110,-, het beheer wordt door Parel Beheer gedaan. Stukken zijn (incl. MJOP) ter inzage.
• Kunstof kozijnen met dubbel glas.
• Oplevering per 11 juli 2020.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Eigenschappen

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1891
Woonoppervlakte:
51 m²
Inhoud:
151 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen, betaald parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Albert Cuypstraat 214II

Postcode: 1073BM

Plaats: Amsterdam

Kaart Albert Cuypstraat 214 II Amsterdam

naar Albert Cuypstraat 214 II Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand