Akerwateringstraat 139 AMSTERDAM

Omschrijving

Zeer ruime maisonnette woning van ca. 100m˛ met 2 ruime slaapkamers gelegen op de 3e en 4e etage van een goed onderhouden complex met een zonnig balkon op het zuidoosten.

Gelegen in een rustige buurt, vlakbij een klein winkelcentrum. Tram 17 en bus 753 stoppen om de hoek. Voor visite is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. In de directe omgeving zijn er diverse scholen en andere voorzieningen. Met diverse uitvalswegen in de buurt (A4, A5 en A10) en Schiphol in de buurt, is de bereikbaarheid uitstekend.
De woning ligt op fietsafstand van het Sloterpark en Strand Sloterplas en iets verder ligt de Nieuwe Meer met diverse strandjes en watersportmogelijkheden.

INDELING
Royale entree. Via de trap of lift is via de galerij toegang tot het appartement op de 4e etage.
Hal, toilet met fonteintje en meterkast. Binnenkomst is de royale doorzon woonkamer met openslaande deuren naar een zonnig balkon op het zuidoosten. De keuken is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via een vaste trap in de woonkamer is de slaapverdieping op de 3e etage bereikbaar.

Verdieping 3;
Overloop, drie slaapkamers waarvan één met wastafel en inloopkast met wasmachine-aansluiting. In het midden van deze verdieping een ruime berging en de badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

Tot slot is er op de begane grond nog een royale berging van circa 5 m2 met genoeg ruimte voor meerdere fietsen.

ERFPACHT
- De woning is gelegen op de erfpacht van de gemeente Amsterdam.
- De erfpacht is afgekocht tot 15-10-2042.
- De algemene bepalingen van 1994 zijn van toepassing.

VvE
- De actieve VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.
- De servicekosten p/m zijn € 249,15 excl. voorschot stookkosten ŕ € 90, (actieve, professionele VvE).
- De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.
- De woning ligt in een goed onderhouden complex, dat in 2013 is gesplitst.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 99,5 m˛ exclusief het balkon van 4,5 m˛ en de berging van 4,7m˛.
- Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.
- Balkon op het zuidoosten.
- Woning geheel voorzien van dubbel glas.
- Vrij parkeren op straat.
- Gemeentelijk monument.
- Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing.
- Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing.
- Projectnotaris Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper.
- Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1969
Woonoppervlakte:
100 m²
Inhoud:
346 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
openbaar parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Akerwateringstraat 139

Postcode: 1069GD

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Akerwateringstraat 139 AMSTERDAM

naar Akerwateringstraat 139 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand