Wijttenbachstraat 28 I Amsterdam Oost/Watergraafsmeer

Huurprijs € 1.350 per maand

Omschrijving

Heerlijk ruim 3-kamerappartement van 72 m2 gelegen in een karakteristiek pand in de populaire Oosterparkbuurt. De woning heeft een gunstige indeling met een riante woonkamer en 2 slaapkamers. Door de grote raampartijen is de woning opvallend licht.

De woning is gelegen in een geliefde buurt in Amsterdam Oost, die bekend staat om de vele leuke horecazaken, prettige winkels en het Oosterpark. Voor de dageljkse boodschappen kunt u terecht bij Albert Heijn, Marqt, winkelcentrum Oostpoort en of de Dappermarkt.

Ook het openbaar vervoer is hier gunstig met station Muiderpoort op loopafstand en er stoppen diverse trams en bussen op de hoek. Met de auto is de A-10 snel bereikbaar en een parkeervergunning is hier momenteel direct beschikbaar!

Kortom, een heerlijk appartement op een dynamische locatie in Amsterdam Oost.

BIJZONDERHEDEN
-Per direct beschikbaar;
-Huurprijs € 1350,00 per maand exclusief gas, water, elektra en internet;
-Deze woning wordt aangeboden door een MVA gecertificeerd makelaar.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1884
Woonoppervlakte:
75 m²
Inhoud:
205 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Wijttenbachstraat 28I

Postcode: 1093JC

Plaats: Amsterdam

Kaart

Tamara Cnossen