Wethouder Wierdelsstraat 36 Amsterdam Zuid-oost

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Omschrijving

Hoekwoning met eigen parkeerplaats, voortuin, zijpad, achtertuin én een fantastisch vrij uitzicht op natuurgebied de Gaasperzoom. Het totale perceel bedraagt 131m2 en het woonoppervlak bedraagt ruim 100m2. Door de vrije ligging en een diepte van 8 meter is de achtertuin een heerlijke plek om in alle rust en privacy van de zon en het uitzicht te genieten. De erfpacht is tot en met 2037 afgekocht. Een prachtig idyllisch plekje op loopafstand van metrohalte Gein, vanwaar lijn 50 en 54 u in no time naar het centrum van Amsterdam brengen. Wat wilt u nog meer?

Indeling:
Voortuin met de mogelijkheid om één auto te parkeren. Ruime schuur voorzien van elektra. Entree van de woning, hal met separaat toilet en fonteintje. Toegang tot de woonkamer, de ruime open keuken is aan de voorzijde gesitueerd en beschikt over een vaatwasser, koelkast en een 6 -pits Boretti gasfornuis met brede oven. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op het natuurgebied en toegang tot de achtertuin. Een handige trapkast is bereikbaar vanuit de woonkamer. De achtertuin is gelegen op het oosten en bedraagt circa 60m2.
1e verdieping:
Hal met toegang tot alle vertrekken. Grote slaapkamer aan de achterzijde. Dit waren vroeger twee slaapkamers, op eenvoudige wijze zijn hier weer twee slaapkamers van te maken. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De badkamer is eveneens aan de voorzijde gelegen en beschikt over een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting.
2e verdieping:
Grote open ruimte met een dakraam aan de straatzijde en een grote dakkapel aan de achterzijde. Deze ruimte leent zich ideaal voor een extra slaapkamer of werkkamer. Tevens is hier de cv-ketel gesitueerd in de cv-kast (Intergas 2005). Ook is deze verdieping voorzien van veel handige vaste opbergruimte.
Omgeving:
Vlakbij bevinden zich scholen, winkelcentrum Gein, park en natuurgebied Gaasperzoom en ook het recreatiegebied Gaasperplas waar je kunt fietsen, wandelen en zwemmen. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de woning. De woning is zeer goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto, met de A2, A9 en A10 in de buurt en metrostation Gein op loopafstand.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van 101,9 m² (NEN 2580);
- Vrij uitzicht op de Gaasperzoom aan de achterzijde en gratis parkeren;
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 oktober 2037;
- Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg;
- Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Hoekwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1986
Woonoppervlakte:
102 m²
Perceeloppervlakte:
131 m²
Inhoud:
373 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren, op eigen terrein
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Wethouder Wierdelsstraat 36

Postcode: 1107DK

Plaats: Amsterdam

Kaart

Steven van der Weijden