Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Weerdestein 53 Amsterdam Zuideramstel

Vraagprijs € 595.000 k.k.

Omschrijving

Wonen in de stad en toch het gevoel van buiten wonen? Dat kan! Ervaar Weerdestein 53 en ontdek een schitterend gerenoveerd drie kamerappartement van circa 108mē met een royaal balkon op het zuiden en een ruime berging in de onderbouw. Dankzij de toepassing van natuurlijke materialen, maatwerkoplossingen en een uitstekende afwerking is een prachtig en sfeervol appartement gerealiseerd.

De aanwezigheid van een exposed brick wall, stalen deuren en donker deurbeslag geven de woning ook een stoere identiteit. De hoogglans en greeploos witte open keuken biedt een uitnodigend kookeiland en diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, grote vriezer (5 lades), magnetron, koffiemachine, combi-oven/magnetron, afwasmachine, inductiekookplaat en een afzuigkap. Ook aan de badkamer is veel aandacht besteed.
Er is een ligbad, duo inloopdouche en een duo wastafelmeubel met zwarte kranen en een bijpassende handdoekradiator tegen een decor van witte metrotegels.

Dit aantrekkelijke appartement heeft twee ruime slaapkamers. De master bedroom heeft een inloop kledingkast en de tweede slaapkamer twee inbouwkasten en toegang tot het met vlonders beklede ruime balkon op het zuiden. Vanaf het balkon is een heerlijk vrij uitzicht op het Amstelpark en de omgeving.

Als finishing touch ligt door de hele woning een mooie eiken vloer met een warme finish. De radiatoren zijn keurig bekleed en alle wanden en plafonds zijn glad gestukadoord en mooi geschilderd.

U kunt dus direct genieten van een heerlijk wooncomfort in een prettige ambiance met een grote mate van rust en privacy midden in een groenrijke omgeving. De Vereniging van Eigenaren is actief en de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 november 2091!

Het Amsterdamse Bos, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum, Het Gelderlandplein, De Zuidas, De RAI, vele sportverenigingen, medische voorzieningen en openbaar vervoer zijn allemaal op loop- respectievelijk fietsafstand.

Bijzonderheden:
-Actieve Vereniging van Eigenaren;
-De servicekosten zijn euro 330,12 per maand inclusief voorschot op de stookkosten en warmwater;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 november 2091;
-Compleet gerenoveerd appartement;
-Ruime bijbehorende berging in de kelder. De kelder is bereikbaar met de lift;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement met lift
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1968
Woonoppervlakte:
108 m²
Inhoud:
334 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 330 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Weerdestein 53

Postcode: 1083GC

Plaats: Amsterdam

Kaart

Ramon Mossel