Waalstraat 74 hs AMSTERDAM Rivierenbuurt

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Omschrijving

Midden in de Rivierenbuurt gelegen benedenwoning van ca. 100m2 met eigen entree én een zonnige tuin op het zuid-westen. De woning beschikt over hoge plafonds van 2.90, een zeer ruime woonkamer, twee riante slaapkamers en een heerlijke tuin van ruim 60m2! Kortom; een ruime en goed onderhouden woning, waar u zo in kunt.

De woning ligt in de geliefde Rivierenbuurt, tussen de Rijnstraat en de gezellige Maasstraat, waar u naast fijne horecagelegenheden en winkels, ook meerdere supermarkten en speciaalzaken vindt. Voor sportievelingen is het Beatrix- en Amstelpark én de Amstel vlakbij, en ook de Zuidas ligt letterlijk om de hoek. Er zijn diverse scholen in de omgeving te vinden en ook het openbaar vervoer is hier goed geregeld met diverse trams en bussen op loopafstand. De nieuwe halte van de Noord-Zuidlijn ligt op 500 meter afstand aan het Scheldeplein. Ook met de auto is de ligging uitermate gunstig, zowel de A-2 en A-10 zijn snel bereikbaar. Er is momenteel geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

Indeling
Begane grond: Eigen entree, gang, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer loopt van voor tot achter en is daardoor én door de hoge plafonds een fijne lichte ruimte. De en-suite woonkamer beschikt over originele glas-in-lood schuifdeuren en handige inbouwkasten. Vanuit de woonkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot de tuin. De fraaie keuken biedt eveneens toegang tot de tuin en is voorzien van een koelvriescombinatie, vaatwasser, een oven en de cv-ketel (Intergas 2006). De eerste slaapkamer (4.11x3.10) is aan de achterzijde gelegen, is voorzien van een inbouwkast en biedt via openslaande deuren toegang tot de tuin, de tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen (4.9x3.10). Vanuit de hal is het separate toilet en de badkamer toegankelijk. De moderne en luxe badkamer (2017 vernieuwd) beschikt over een ruime wastafel, een inloopdouche en de wasmachine- en droger aansluiting. De ruime en zonnige tuin, meet ruim 60m2 is gelegen op het zuid-westen en voorzien van een handige schuur van 7 m2. Achter de tuin bevindt zich een afgesloten schoolplein, hierdoor heb je geen achterburen en meer privacy. Het schoolplein is s'avonds en in het weekend afgesloten.

Bijzonderheden:
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
- Conform NEN 2580 meting is de gebruiksoppervlakte 98,7m2;
- Tuin van ruim 60 m2 op het zuid-westen;
- Kozijnen aan de achterzijde zijn in 2016 vervangen en beschikken over dubbel glas;
- Twee ruime slaapkamers;
- De servicekosten bestaan uit een vaste bijdrage van € 100,--. Het betreft een kleinschalige VVE en het beheer wordt door de bewoners zelf gedaan;
- Het betreft gemeentelijke erfpachtgrond, algemene bepalingen 2000 zijn van toepassing. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 1.140,08 en het tijdvak loopt tot en met 15-09-2056.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1932
Woonoppervlakte:
100 m²
Inhoud:
378 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Waalstraat 74hs

Postcode: 1079EA

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Steven van der Weijden