Waalstraat 133 II Amsterdam

Omschrijving

In de gewilde Rivierenbuurt vindt u een karakteristieke jaren '30 etagewoning van circa 65 m². De lichte woning heeft veel karakteristieke details zoals glas-in-lood ramen, een erker aan de voorzijde en diverse inbouwkasten. De woning beschikt over een moderne badkamer en keuken.

De Waalstraat is gelegen tussen de Rijnstraat en de Maasstraat. In de gezellige Maasstraat heeft u niet alleen meerdere supermarkten, speciaalzaken en leuke boetiekjes maar ook goede restaurants en andere horecagelegenheden zoals: TapZuid, IJsland, Miuchu en Bar Maas.Voor de natuurliefhebbers of de sportievelingen is het Beatrix- en Amstelpark én de Amstel om de hoek. Er zijn diverse crèches en (basis)scholen in de omgeving te vinden. Indien u reist met het openbaar vervoer, kunt u gebruik maken van het Amstelstation, Station RAI, de Noord-Zuidlijn en diverse trams en bussen.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10). Er is momenteel geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

Indeling:Entree met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde een ruime woonkamer met een kamer en-suite. Deze ruimte is af te scheiden van de woonkamer middels glas-in-lood-deuren en kan op meerdere manieren worden gebruikt. De achterkamer van het appartement is middels de 2e en-suite te bereiken en via de hal. Deze kamer wordt momenteel gebruikt als slaapkamer en is voorzien van een wastafel. Aan de achterzijde bevindt zich de onlangs gerenoveerde keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken is de tweede slaapkamer gelegen, welke momenteel in gebruik is als kleedkamer (met aansluiting voor de wasmachine en droger). De achterkamer, de keuken en de slaapkamer geven toegang tot de op het oosten gelegen balkon. Vanuit de hal is de stijlvolle, vernieuwde badkamer met toilet en douche bereikbaar.

Bijzonderheden;
- English translation at our own website;
- Het appartement maakt onderdeel van een VVE met 4 appartementen;
- De woning is gelegen op erfpachtgrond. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht, voorwaarden 1994. De erfpacht is afgekocht tot 31 mei 2062.
- De woning beschikt over een moderne badkamer (december 2016) en keuken (december 2015).
- Het buitenschilderwerk is volledig vernieuwd in 2018.
- De servicekosten bedragen momenteel € 106,25 per maand en zijn inclusief opstalverzekering, klein onderhoud, reservering groot onderhoud en administratiekosten;
- Oplevering in overleg, kan spoedig. 

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing 

Eigenschappen

Vraagprijs € 385.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1937
Woonoppervlakte:
65 m²
Inhoud:
220 m³
Totaal aantal kamers:
3
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Waalstraat 133II

Postcode: 1079DW

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer