Vrijheidslaan 16 - III Amsterdam

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Omschrijving

Heerlijk licht en ruim appartement met 3 slaapkamers, een riante doorzonwoonkamer en een groot dakterras van 28 m2. De woning ligt in een prachtig Rijksmonumentaal pand in Amsterdamsche School stijl.

De Vrijheidslaan is een brede, groene straat in de geliefde Rivierenbuurt. Om de hoek ligt de Rijnstraat met een ruim aanbod van winkels, supermarkten en speciaalzaken zoals een bakker, slager en visboer. Ook zijn er diverse leuke horecazaken in de buurt te vinden, zoals café Vrijdag, Hesp en Dauphine. Met het De Mirandabad, het Martin Luther Kingpark (bekend door de jaarlijkse Parade) en de Amstel vlakbij, komt u hier ook qua sportvoorzieningen niets tekort.

Er stoppen diverse trams en bussen vlakbij en treinstation Amstel ligt op een paar minuten lopen. Iets verderop ligt station RAI en ook met de auto is de ligging ideaal. Zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar en parkeren kan voor de deur (er is zelfs geen wachtlijst voor een parkeervergunning).

INDELING
Entree, hal, slaapkamer gelegen aan de voorzijde, badkamer met wastafelmeubel en ligbad met douchescherm. De aparte keuken met inbouwapparatuur ligt aan de achterzijde. De ruime woonkamer strekt zich uit van de voor- tot achterzijde en is daardoor opvallend licht. Vanuit de woonkamer is de tweede, royale slaapkamer bereikbaar. De gehele derde etage is voorzien van een luxe visgraat parketvloer.
Via een vaste trap in de woonkamer is de derde slaapkamer bereikbaar. Hier heeft u via openslaande deuren toegang tot een heerlijk ruim dakterras waar u de hele dag van de zon kunt genieten.

ERFPACHT
De woning is gelegen op erfpacht van de gemeente Amsterdam.
De canon is € 466,24 per jaar.
Het huidige loopt tot 15 oktober 2046.

BIJZONDERHEDEN
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
- Woonoppervlakte 82,4 m2 exclusief dakterras van 27,5 m2 (NEN 2580 meetrapportage beschikbaar).
- De actieve VvE wordt professioneel beheerd door Boersma en Van Dijk.
- De servicekosten zijn € 112,- per maand.
- In 2018 is er groot onderhoud aan het pand uitgevoerd, waarbij onder andere de voorgevel is geschilderd en opnieuw gevoegd en het dak is aangepakt.
- Geheel voorzien van dubbel glas.
- Het pand is een Rijksmonument.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1922
Woonoppervlakte:
82 m²
Inhoud:
287 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Vrijheidslaan 16-III

Postcode: 1078PJ

Plaats: Amsterdam

Kaart

Tamara Cnossen