Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Vogelenzangstraat 8 II AMSTERDAM

Vraagprijs € 325.000 k.k.

Omschrijving

Deze woning wordt verkocht via de website: BIEDOPDEZEWONING.NU
Woonstichting DE KEY verkoopt woningen via het transparante online MVA biedingssysteem. Dit biedt U als geïnteresseerde de gelegenheid om het biedingsproces te volgen. De biedingsprocedure sluit donderdag 4 oktober om 10.00 uur. Bieden vanaf: € 325.000,- kosten koper.

Heerlijk, licht 2 kamer appartement van circa 50 m2 met balkon, gelegen op de 2de etage met 2 zolderkamers op de 3de etage van circa 18 m2.

U deelt het trappenhuis met één buurman, geen bovenburen en veel privacy!
Omgeving: De woning ligt in een rustige straat in de zo geliefde Hoofddorppleinbuurt. De buurt staat bekend om zijn rust, terwijl je direct om de hoek kunt genieten van de reuring van de stad. Zo vindt u diverse leuke winkels en horecazaken op loopafstand van het Hoofddorpplein en de Amstelveenseweg. Een drankje bij Van Mechelen, een hapje bij Drovers Dog of op het terras van Gent aan de Schinkel? Voor sportievelingen ligt het Vondelpark om de hoek, net als gunstige openbaar vervoer verbindingen. Met de auto zijn de uitvalswegen naar de A10 en A4 snel bereikbaar en er is zelfs geen wachttijd voor een parkeervergunning.

Bovendien zijn recreatiegebieden als de Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en het Rembrandtpark in de buurt, evenals de uitvalswegen A10, A4, A5 en A9.

Indeling:
Vanuit de representatieve gemeenschappelijke entree op de begane grond leidt het trappenhuis naar de tweede verdieping waarbij de toegang direct uitkomt in de centrale hal. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement en heeft een zijkamer welke eenvoudig gescheiden zou kunnen worden van de woonkamer.
Aan de achterzijde van deze verdieping bevindt zich de slaapkamer voorzien van een openslaande deur naar het brede balkon welke gelegen is op het noorden. De keuken is tevens gelegen aan de achterzijde en heeft toegang naar het balkon. De eenvoudige badkamer heeft een walk-in-shower, een wastafel en een toilet.
Via het trappenhuis zijn de twee zolderkamers (bergingen) te bereiken..

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 49,3 m2 (NEN 2580 meting);
- Mogelijkheid tot het creëren van een extra kamer aan de voorzijde van de woning;
- Twee zolderkamers van samen 18,2m2;
- Intergas CV Ketel bouwjaar 2012;
- Rustige ligging;
- Erfpacht afgekocht tot 30-06-2061;
- Servicekosten EURO 110,38 per maand;
- Actieve en financieel gezond VvE die professioneel beheerd wordt door VVE Beheer Amsterdam;
- Zelfbewoningsclausule van toepassing dus niet geschikt voor beleggers/investeerders (ouders voor kinderen is wel mogelijk)
- Anti speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- Ouderdomsclausule en niet bewonersclausule van toepassing.
- De servicekosten bedragen circa € 110,- per maand;
- De erfpacht is afgekocht tot 31-01-2063;
- Levering uiterlijk 8 weken na tekenen koopakte
- Projectnotaris Spier & Hazenberg
- Notariële kosten voor de overdracht voor rekening van koper

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Eigenschappen

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1932
Woonoppervlakte:
50 m²
Inhoud:
160 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
betaald parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Vogelenzangstraat 8II

Postcode: 1058SR

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Judith Lezer