Vogelenzangstraat 6 Huis Amsterdam Oud-Zuid

Omschrijving

Kluswoning met diepe tuin aangeboden met heel veel potentie!!!!

Heerlijke benedenwoning met tuin van circa 111 m≤. De woning kunt u naar eigen wens indelen en afwerken.

Omgeving:
De woning ligt in een rustige straat in de geliefde Hoofddorppleinbuurt. Op loopafstand kunt u genieten van diverse leuke winkels, horecazaken, het Hoofddorpplein en de Amstelveenseweg. Het Vondelpark ligt om de hoek voor de sportievelingen onder ons of genieters van groen. Gunstige openbaar vervoer verbindingen, geen wachttijd voor een parkeervergunning en uitvalswegen (A10 & A4) maken deze buurt een geliefde plek om te wonen.

Globale indeling:
Entree op de begane grond, tochtportaal, gang, open ruimte naar eigen smaak en indeling in te richten. Vanuit deze ruimte is de heerlijk tuin bereikbaar.

Vanuit trap naar beneden het souterrain met stahoogte en daglicht aan de voor- en achterzijde. Deze ruimte is op te splitsen naar 3 of 4 slaapkamers.

Bijzonderheden:
- De erfpachtcanon is VOORUITBETAALD tot 31 januari 2063.
- Servicekosten bedragen Ä 114,55 per maand.
- Oplevering in overleg, kan spoedig.
- Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
- Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariŽle kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
- Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

Eigenschappen

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1931-1944
Woonoppervlakte:
111 m²
Inhoud:
370 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
betaald parkeren
Energielabel:
Klasse F
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Vogelenzangstraat 6Huis

Postcode: 1058SR

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer