Van Voorthuijsenhof 43 Abcoude

Omschrijving

U bent op zoek naar een vrijstaande villa, in werkelijk perfecte staat van onderhoud, voorzien van alle denkbare luxe, met garage en een 18 m diepe achtertuin op het zuiden? Dan is dit wellicht iets voor u!

Deze prachtige vrijstaande "Finnhouse" villa heeft een ware metamorfose ondergaan. Deze villa heeft gedurende elk seizoen vanwege haar unieke bouw een bijzondere charme.

Werd de villa tot dat moment bewoond in twee zelfstandige wooneenheden, na de verbouwing en nieuwe inrichting is hiervan geen sprake meer. Hoewel een globale omschrijving de werkelijkheid waarschijnlijk te kort doet hierbij toch een poging.

Via de keurige ruime entree van het perceel, met parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein, komt u binnen in een zeer royale hal met meterkast, dubbele garderobekast en zwevend toilet. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime kamer welke thans als kantoor in gebruik is en welke, net als de living, is uitgerust met een fraaie eiken vloer (gerookt, white-oiled, handgeschraapt) en openslaande deuren naar de tuin. In de hal bevindt zich t.b.v. het kantoor een extra toiletruimte. Vanuit deze kamer heeft u een doorloop naar de wel zeer ruime c.q. luxe woonkeuken uitgerust met alle denkbare apparatuur. Aangrenzend aan het kookeiland bevindt zich een zeer fraai 6 persoons eetgedeelte hetwelk de keuken van nog meer cachet voorziet. De riante L-vormige living met erker is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft een fraaie gasgestookte gestucte open haard en openslaande deuren naar de zonnige achtertuin waarin zich naast de garage, een complete moderne buitenkeuken en een extra terras bevinden. Vanuit de achtertuin heeft u een weids uitzicht over de aangrenzende weilanden.

De 1e verdieping omvat naast drie slaapkamers (waarvan twee toegang hebben tot het balkon) en een fitness ruimte, thans als kastenkamer in gebruik, een zeer royale masterbedroom met badkamer en inloopkast en-suite. Deze badkamer bestaat uit o.a. een moderne walk-in douche, badkamermeubel over de gehele breedte en een apart toilet. Tevens bevindt zich op deze etage nóg een separate fraaie badkamer met o.a. een whirlpool, een walk-in douche en zwevend toilet. Beide badkamers beschikken over electrische vloerverwarming.

De 2e verdieping is thans gedeeltelijk in gebruik als computer/werkkamer bereikbaar via een vaste trap en daarnaast gedeeltelijk als opslagruimte bereikbaar via een vlizotrap. De perceelgrootte is 600 m2 (eigen grond) en de woonoppervlakte ca. 254 m2.

Graag nodigen wij u uit om deze bijzondere villa te komen bezichtigen!

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Vrijstaande woning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1995
Woonoppervlakte:
254 m²
Perceeloppervlakte:
600 m²
Inhoud:
929 m³
Totaal aantal kamers:
8
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren, op eigen terrein
Energielabel:
Klasse B
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Van Voorthuijsenhof 43

Postcode: 1391JX

Plaats: Abcoude

Kaart

Steven van der Weijden