Van Tuyll van Serooskerkenweg 51 III Amsterdam Oud-Zuid

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Omschrijving

Van Tuyll van Serooskerkenweg 51-III is een uitstekend gerenoveerd drie kamerappartement van circa 65mē met een separate zolderkamer van nog eens circa 11mē. De woning ligt aan een ruim opgezette en groenrijke straat op een toplocatie in Amsterdam Zuid. De Beethovenstraat, het Olympiaplein, Stadionplein en De Zuidas liggen direct om de hoek. Dankzij de aanwezigheid van grote ramen komt het licht op heerlijke wijze binnen. Dit aantrekkelijke appartement met balkon op het zuiden is uitstekend afgewerkt en onderhouden. De keuken is ingericht met Siemens inbouwapparatuur en de geheel betegelde badkamer is voorzien van onder andere een ruime inloopdouche. Door het hele appartement ligt een fraaie laminaatvloer van brede delen. Alle wanden en plafonds zijn glad gestukadoord en mooi geschilderd. Ook de zolderkamer is deze wijze afgewerkt en heeft bovendien een wastafel. Luxe, comfort, licht en locatie zijn de sleutelwoorden voor deze geweldige woning. Op dit moment is het mogelijk om direct twee parkeervergunningen te verkrijgen. De Vereniging van Eigenaren is actief en de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 november 2054. Pak de telefoon en laat je verrassen door dit complete appartement.

Indeling:
Entree, hal, woonkamer en eetkamer aan de voorzijde, twee slaapkamers aan de achterzijde, waarvan de hoofdslaapkamer met balkon op het zuiden, keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur van Siemens, waaronder een koelkast, vriezer (3 lades), afwasmachine, 4 pits gasfornuis, afzuigkap en een oven, geheel betegelde badkamer met een inloopdouche, toilet, wastafel en een handdoekradiator en aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger, op de zolderverdieping is een bijbehorende ruime kamer met wastafel voorzien van warm- en koud water.

Bijzonderheden:
-Actieve Vereniging van Eigenaren;
-DE servicekosten zijn euro 131,59 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 november 2054;
-Compleet gerenoveerd appartement inclusief zolderkamer;
-Top locatie in Amsterdam Zuid;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1932
Woonoppervlakte:
66 m²
Inhoud:
228 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 131 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Van Tuyll van Serooskerkenweg 51III

Postcode: 1076JD

Plaats: Amsterdam

Kaart

Ramón Mossel