Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Van Boshuizenstraat 551 AMSTERDAM Zuideramstel

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Omschrijving

Bijzonder aantrekkelijke en sfeervolle familiewoning (voormalig drive-in woning) met vier balkons en een heerlijke achtertuin op het zuiden. Deze heerlijk lichte woning van liefst circa 154 m² met maar liefst vijf slaapkamers en 2 badkamers is uitstekend gelegen in een gezellige, kinderrijke buurt.

Winkels, scholen, parken, sportverenigingen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de directe nabijheid. Kortom, alle voorwaarden voor comfortabel wonen en leven.

Kenmerkend voor deze woning zijn de grote raampartijen en de uitstekende ligging met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde en gelegen vlakbij een speeltuin (aan de achterzijde van de woning).
De achtertuin met achterom ligt op het zuiden en is verzorgd aangelegd.

Globale indeling:
Begane grond
Entree, hal, lichte doorzonwoonkamer welke middels twee authentieke schuifdeuren te bereiken is vanuit de hal, open keuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de brede schuifpui aan de achterzijde van de woning betreedt u de onderhoudsarme aangelegde achtertuin welke is gelegen op het zonnige zuiden.

Eerste verdieping
Overloop/hal, badkamer met douche, dubbele wastafel, toilet, wasmachine-aansluiting, slaapkamer aan de voorzijde en aan de achterzijde van deze verdieping is een riante kamer over de volledige breedte die te gebruiken is als slaapkamer, tweede woonkamer of bijvoorbeeld een relaxruimte. Vanuit de badkamer is het balkon aan de voorzijde te bereiken en tevens is er aan de achterzijde een heerlijk zonnig balkon.

Tweede verdieping
Overloop/hal, grote slaapkamer aan de voorzijde met toegang naar het balkon, twee slaapkamers aan de achterzijde, derde separate toiletruimte, badkamer met ligbad en wastafel.

Bijzonderheden:
-Ideale familiewoning met maar liefst vier balkons en iedere verdieping een toilet;
-In 2009 is de woning grondig gerenoveerd waarbij de woonverdieping op de begane grond is gecreëerd en een extra badkamer op de eerste verdieping;
- Dak (met dakkoepel) is vernieuwd in 2016;
-Begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming;
-De erfpachtcanon is Euro 182,87 per jaar tot en met 28 februari 2034;
-Voldoende parkeergelegenheid voor de deur (2 vergunningen mogelijk!!);
-Mogelijkheid voor het kopen van een of meerdere parkeerboxen achter de woning (Imstenrade);
-Gehele woning voorzien van dubbel glas;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Tussenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1960-1970
Woonoppervlakte:
154 m²
Perceeloppervlakte:
109 m²
Inhoud:
504 m³
Totaal aantal kamers:
6
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Van Boshuizenstraat 551

Postcode: 1082AV

Plaats: AMSTERDAM

Kaart