Uiterwaardenstraat 338 I Amsterdam Rivierenbuurt

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Omschrijving

Sfeervolle 4 kamer bovenwoning (ca. 67 m2) met 2/3 slaapkamers, een riant balkon en de mogelijkheid om in te kopen bij de VVE en gebruik te maken van een gezamenlijk zonnig dakterras. De erfpacht is afgekocht tot en met 2056 en de woning is gelegen in een goed onderhouden karakteristiek jaren '30 pand in het populaire deel van De Rivierenbuurt aan de Uiterwaardenstraat (om de hoek van de Maasstraat).

De ligging van het appartement is perfect, aan het mooiste stuk van de Uiterwaardesntraat bij het plein en de speeltuin van de Maarten Lutherkerk. Direct om de hoek liggen de winkels in de Maasstraat met hun dorpse karakter en de gezelligheid van de horeca in de Scheldestraat. Wanneer je naar de Rijnstraat loopt zie je tennisvelden liggen, er zijn speeltuinen en liggen het Amstelpark en Beatrixpark vlakbij.
Openbaar vervoer (bus en tram + de nieuwe noord-zuidlijn halte), het NS station RAI en het NS Amstelstation zijn op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI en de Zuidas. De bereikbaarheid met eigen vervoer is ook uitstekend.

INDELING
Entree, tochtportaal, hal met toegang tot alle vertrekken, de woonkamer is aan de voorzijde gelegen, voorzien van twee inbouwkasten en mede door de sfeervolle erker en kamer en-suite een fijne ruimte. De kamer en-suite is voorzien van een inbouwkast en kan op verschillende manieren gebruikt worden; eetkamer, werkkamer, (kinder)slaapkamer. De keuken is aan de achterzijde gelegen, voorzien van een vaatwasser, 4-pits gasfornuis en oven. De twee ruime slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. Zowel de slaapkamers als de keuken bieden toegang tot het balkon. Het balkon is over de volle breedte van de woning gesitueerd en voorzien van een handige opbergkast, een CV-kast (Valliant VR, 2008). Het balkon is gelegen op het Noord-westen. Vanuit de hal is een handige bergkast te bereiken evenals de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
*ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
*Erfpacht afgekocht tot 30 september 2056 (eeuwigdurende afkoop mogelijk voor circa EUR 22.000);
*Zowel aan de voor-en achterzijde een vrije- en privé ligging;
*De woning maakt onderdeel uit van een kleinschalige, gezonde en actieve VVE. De Servicekosten bedragen € 111,- per maand;
*Mogelijkheid om je in te kopen voor een bedrag van € 2.200,- zodat je gebruik kan maken van het dakterras op de bovenste verdieping (circa 25m2).

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1935
Woonoppervlakte:
67 m²
Inhoud:
221 m³
Totaal aantal kamers:
4
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Uiterwaardenstraat 338I

Postcode: 1079DC

Plaats: Amsterdam

Kaart

Steven van der Weijden