Uiterwaardenstraat 224 hs Amsterdam Zuideramstel

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Omschrijving

Sfeervolle jaren '30 woning met tuin in hartje Rivierenbuurt. De woning (72m2) met eigen entree beschikt over twee slaapkamers, hoge plafonds van 2.70 en is voorzien van sfeervolle originele details zoals glas en lood en-suite deuren. De woning is perfect onderhouden, heeft een afgekochte erfpacht tot 2056 en is gelegen om de hoek van de gezellige Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat.

De ligging van het appartement is uitstekend. Direct om de hoek liggen de winkels in de Maasstraat met hun dorpse karakter en de gezelligheid van de horeca in de Scheldestraat.
Wanneer je naar de Rijnstraat loopt zie je tennisvelden liggen, er zijn speeltuinen en liggen het Amstelpark en Beatrixpark vlakbij.
Openbaar vervoer (bus en tram), het NS station RAI en het NS Amstelstation zijn op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI en de Zuidas. De bereikbaarheid met eigen vervoer is ook uitstekend.

INDELING
Entree, tochtportaal, hal, kleine kamer aan de voorzijde. Ruime woonkamer en suite met originele details (glas in lood en suite deuren, inbouwkasten, marmeren schouwen) en openslaande deuren naar de tuin aan de achterzijde, moderne badkamer met inloopdouche, wastafel, designradiator en hangend toilet, slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin, halfopen moderne keuken voorzien van combi-magnetron, 4 pits gasfornuis, afzuigkap en koelkast en openslaande deuren naar de tuin.

Bijzonderheden:
*ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
*CV Intergas (2017, huur);
* Volledig voorzien van dubbel glas (aan de voorzijde door middel van voorzetramen);
*Radiatoren voorzien van ombouwen;
*Erfpacht afgekocht tot 16 september 2056;
*VvE Uiterwaardenstraat 222 t/m 232 en Waalstraat 108 t/m 130;
*Professioneel beheer VVE, actief en gezond;
*Servicekosten € 87,75 per maand;
*Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1906-1930
Woonoppervlakte:
72 m²
Inhoud:
270 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Uiterwaardenstraat 224hs

Postcode: 1079CW

Plaats: Amsterdam

Kaart

Steven van der Weijden