Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Titus van Rijnstraat 153 AMSTERDAM

Vraagprijs € 515.000 k.k.

Omschrijving

Waanzinnig leuk en licht HOEKappartement van 85 m2 met vrij uitzicht, 2 slaapkamers, een royaal terras en eigen parkeerplaats. Deze praktisch ingedeelde woning is gelegen in een nieuwbouwcomplex uit 2010 met lift, dat goed geïsoleerd is en u veel comfort biedt. Bovendien kijkt u vanwege de hoekligging op de 4e verdieping prachtig uit over de groene omgeving en heeft u veel licht inval.

De woning maakt deel uit van het Andreas Ensemble; een geliefde nieuwbouwwijk met een strategische ligging op de grens van Oud-Zuid en Oud-West. In 5 minuten fietst u naar het Vondelpark, de Amstelveenseweg of de Overtoom, waar u diverse winkels, supermarkten en horecazaken vindt. Een drankje op het terras bij -, lunch bij "De Buren", sporten bij David Lloyd of een hapje eten bij Gent aan de Schinkel; alles ligt vlakbij! Ook met de auto is de ligging gunstig; binnen twee minuten zit u op de ring A-10 en met een eigen parkeerplaats in de onderbouw hoeft u nooit meer naar een parkeerplaats te zoeken.

Kortom; een ideaal ingedeeld en comfortabel appartement met prachtig uitzicht, waar u niets meer aan hoeft te doen!

INDELING
Entree via een fraaie gemeenschappelijk hal. Via de trap of lift is de 4e etage bereikbaar.

Binnenkomst in de ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Meteen bij binnenkomst in de ruime woonkamer vallen de grote ramen met vrij uitzicht over het groen op. Aan de woonkamer grenst een ruim en zonnig terras (oosten). De moderne open keuken met composiet aanrechtblad heeft diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits-inductie kookplaat, rvs afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. In het midden vinden we een ruime badkamer met douche en dubbel wastafelmeubel. Er is een apart zwevend toilet met wastafel. De kast voor de wasmachine en droger is ruim genoeg om tevens als berging te gebruiken. De ouderslaapkamer heeft een goed formaat en ook de tweede slaapkamer is groot genoeg om een tweepersoonsbed te kunnen plaatsen. Het gehele appartement is strak gestuukt en geschilderd en overal ligt een keurige laminaat vloer.
Tot slot is er nog een eigen berging en parkeerplaats in de garage in de onderbouw.

VVE
- Gezonde en professioneel beheerde VvE.
- Servicekosten € 160,89 per maand voor woning en parkeerplaats.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 85,4 m2 (NEN 2580 meetrapportage beschikbaar).
- Heerlijk terras van 9,2 m2 direct aan de woonkamer.
- Eigen parkeerplaats en berging van 3,2 m2 in de onderbouw.
- Modern nieuwbouwcomplex met LIFT.
- 2 ruime slaapkamers.
- De erfpacht voor de woning en parkeerplaats bedraagt € 3163,36 per jaar.
- De algemene bepalingen voor erfpacht 2000 zijn van toepassing en het tijdvak loopt tot 30-06-2057.
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2010
Woonoppervlakte:
85 m²
Inhoud:
272 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Titus van Rijnstraat 153

Postcode: 1058GB

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Tamara Cnossen