Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Sweelinckstraat 43 AALSMEER Hornmeer

Vraagprijs € 225.000 k.k.

Omschrijving

Leuke eengezinswoning met een diepe achtertuin op het zuiden gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving met veel voorzieningen in de directe nabijheid. De woning dient intern gemoderniseerd te worden en biedt veel mogelijkheden om het woonoppervlak aanzienlijk te vergroten door bijvoorbeeld het realiseren van een uitbouw en het plaatsen van dakkapellen. Kortom, er zijn diverse opties om van deze tussenwoning een bijzonder fijn familiehuis van te maken met vier of zelfs vijf slaapkamers. Aan de voorzijde is vrij uitzicht op een groot grasveld en basisscholen, winkels, voetbalvelden, tennisbanen, midgetgolf, park met kinderboerderij, de Westeinderplassen en zwembad "de Waterlelie" zijn op loopafstand. Amsterdam, Schiphol, Amstelveen en Haarlem zijn goed te bereiken met eigen vervoer of openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op ca. 3 minuten loopafstand. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Begane grond:
Voortuin, entree woning, hal, meterkast, trapkast, toiletruimte, dichte keuken met toegang tot de achtertuin, woonkamer, diepe achtertuin (circa 14m) op het zuiden met een achterom en een vrijstaande stenen schuur.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met een douche en wastafel.

Zolderverdieping:
Overloop met bergruimte en cv-installatie, grote kamer met een dakraam en bergruimte.

Bijzonderheden:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-Plattegronden op onze eigen website zichtbaar;
-Netto vloeroppervlak circa 112m², bruto vloeroppervlak circa 155m²;
-ATAG cv-combiketel;
-Dubbel glas;
-De oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Eengezinswoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1968
Woonoppervlakte:
112 m²
Perceeloppervlakte:
165 m²
Inhoud:
380 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Sweelinckstraat 43

Postcode: 1431XS

Plaats: AALSMEER

Kaart

Ramon Mossel