Sportstraat 21 I Amsterdam Oud-Zuid

Omschrijving

Bijzonder charmant appartement met twee balkons van circa 43mē gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek pand op een toplocatie in de stadionbuurt te Amsterdam Zuid. Dankzij de aanwezigheid van ramen aan weerszijden in de woonkamer en keuken komt het licht op prettige wijze binnen. Dit bijzonder aantrekkelijke appartement biedt een fraaie ruimtelijke beleving en een wooncomfort in een prettige ambiance. Ook het uitstekende onderhoud maakt deze woning tot een zeer gewild thuis. De woning is in 2011 compleet gerenoveerd en verkeert nog steeds in topconditie. De sfeer in de woning is fraai in balans, dankzij de mooie lichte houten vloer, de glad gestukadoorde wanden en plafonds. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en de badkamer van een inloopdouche. Op de zolderverdieping is nog een grote berging. De Beethovenstraat, het Olympiaplein en De Zuidas liggen direct om de hoek. Luxe, comfort, licht en locatie zijn de sleutelwoorden voor deze geweldige woning. De Vereniging van Eigenaren is actief en de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 december 2056.

Globale indeling:
Karakteristieke entree/gemeenschappelijke trapopgang, entree appartement, hal met toegang tot het grote balkon, stook-/wasruimte, woon-/eetkamer met toegang tot voornoemd balkon, open keuken voorzien van een hoekopgestelde keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, oven, gasfornuis, afzuigkap en een afwasmachine, slaapkamer met kledingkasten, geheel betegelde badkamer met een inloopdouche, wastafel, lamellen en toegang tot een tweede balkon. Op de zolderverdieping is nog een bijbehorende lattenberging.

Bijzonderheden:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-Professioneel georganiseerde en actieve Vereniging van Eigenaren met een mjop;
-De bijdrage aan de VvE is circa euro 80,00 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 december 2056;
-Het appartement is in 2011 gerenoveerd;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Energielabel A;
-Per direct beschikbaar.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 325.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1931
Woonoppervlakte:
43 m²
Inhoud:
143 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
openbaar parkeren
Periodiekebijdrage:
€ 80 p/m
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Sportstraat 21I

Postcode: 1076TP

Plaats: Amsterdam

Kaart

Ramon Mossel