Slingerbeekstraat 27 II Amsterdam

Omschrijving

Riant en licht hoekappartement (ca. 66 m2) op de tweede verdieping gelegen op de rand van de gezellige Pijp en de Rivierenbuurt en heeft een vrij uitzicht over zowel de Slingerbeekstraat als de brede Churchillaan.
Het appartement is rustig gelegen in een leuke woonbuurt, met mogelijkheden voor een bootje aan het einde van de straat aan het Amstelkanaal.

Op loopafstand zijn de Maasstraat, Waalstraat, 2e van der Helststraat en van der Helstplein, met vele leuke winkels, supermarkten, restaurants en bars. De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer; op loopafstand zijn de haltes naar Amstelstation of Station Rai. Met de auto is de Ring A10 in enkele minuten bereikbaar.

Indeling;
Entree, ruime hal met diepe trapkast, slaapkamer met toegang tot de badkamer. De badkamer heeft een ligbad en wastafel. Separaat toilet. Lichte woonkamer door de hoekligging. De woonkamer beschikt over een brede erker welke uitzicht geeft over de Churchillaan. De half-open keuken is voorzien een spoelbak, 4 pits gasfornuis met oven en vaatwasser.

Het appartement is direct te betrekken.

Bijzonderheden;
- For English translation see our own website;
- Houten kozijnen voorzien van dubbel glas;
- De erfpacht is voor het volledige tijdvak afgekocht tot en met 31 december 2053. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van 2000 zijn van toepassing;
- Het trappenhuis wordt alleen gedeeld met de bewoner(s) van de derde verdieping;
- Schilderwerk buitenzijde 2017;
- CV ketel bouwjaar 2013;
- Actieve en financieel gezonde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen 88,61. Het beheer wordt gevoerd door Alliantie VVE diensten. Onderhoud is up-to-date en er is een MJOP aanwezig; aanwezig;
- Mogelijkheid voor het creren van een tweede slaapkamer;
- Conform NEN meting 2580 is de woonoppervlakte 65,5 m2;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 365.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1906-1930
Woonoppervlakte:
66 m²
Inhoud:
217 m³
Totaal aantal kamers:
2
Energielabel:
Klasse F
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Slingerbeekstraat 27II

Postcode: 1078BH

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer