Sassenheimstraat 16 III Amsterdam Zuid

Omschrijving

Waanzinnig sfeervol, licht en goed onderhouden DUBBEL BOVENHUIS van ca. 104 m2 met 3 ruime slaapkamers, een heerlijk BALKON en ROYAAL DAKTERRAS gelegen in de gewilde Hoofddorppleinbuurt.

De woning ligt in een rustige straat in de geliefde Hoofddorppleinbuurt. Op loopafstand kunt u genieten van diverse leuke winkels, vele horecazaken, het Hoofddorpplein en de Amstelveenseweg. Het Vondelpark ligt om de hoek voor de sportievelingen onder ons of genieters van groen.

Gunstige openbaar vervoer verbindingen, geen wachttijd voor een parkeervergunning en uitvalswegen (A10 & A4) maken deze buurt een geliefde plek om te wonen.

INDELING;
Entree op de tweede verdieping met trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping: hal met inbouwkast en het gastentoilet met fonteintje. Vanuit de ruime lichte woonkamer met eetgedeelte heeft u toegang tot een slaapkamer. Openslaande deuren vanuit de woonkamer bieden toegang tot het heerlijke balkon aan de achterzijde. De centrale moderne open keuken heeft een werkeiland met granito werkblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Vierde verdieping: overloop met toegang via openslaande deuren tot het royale dakterras, vaste kast met cv- opstelling, bergruimte met wasmachineaansluiting, vaste kast. De sfeervolle, ruime badkamer met hoog plafond is voorzien van twee wastafels, hangtoilet, een separate douche en een ligbad. Twee ruime slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de voorzijde een plafondhoogte van maar liefst 3.91m heeft.

Bijzonderheden:
- For English translation see our own website;
- Mogelijkheid tot het creren van een derde slaapkamer;
- Voldoende opbergruimte door middel van inbouwkasten;
- De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1994 zijn van toepassing;
`De erfpacht is voor het volledige tijdvak afgekocht tot en met 15 juli 2054.
- Grote, actieve en financieel gezonde VVE. Het beheer wordt gevoerd door Rappange Beheer;
- De maandelijkse servicekosten bedragen 137,04;
- Oplevering op korte termijn bespreekbaar!

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 675.000 k.k.

Soort object:
Dubbel bovenhuis
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
104 m²
Inhoud:
335 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Sassenheimstraat 16III

Postcode: 1059BG

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer