Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Rozenstraat 213 -2 LA AMSTERDAM

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Omschrijving

Bijzonder sfeervol en praktisch ingedeeld 2-kamerappartement van ca. 44 m2 midden in de gezellige Jordaan! De woning is goed onderhouden en heeft een moderne keuken en badkamer en een fraaie eikenhouten lamelparket vloer. Door de ligging aan de achterzijde van een monumentaal pand, woont u hier heerlijk rustig en toch op steenworp afstand van de bruisende binnenstad. Bovendien is de woning gelegen op eigen grond.

Het appartement ligt om de hoek van de grachtengordel en de Rozengracht, met diverse leuke horecazaken, winkels en traiteurs om de hoek. Een drankje op het terras bij Brandstof, eten bij Jansz of Envy, shoppen in de 9 straatjes; u heeft hier alles letterlijk binnen handbereik.

Met de auto is het appartement goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 en ook het openbaar vervoer is hier goed geregeld met diverse bus- en tramhaltes vlakbij en busstation Marnixstraat om de hoek. Parkeren gaat via een vergunningensysteem, momenteel is de wachttijd slechts 1 maand.

INDELING
Entree in de ruime en recent gerenoveerde hal. Via een ruim trappenhuis bereikt u het appartement op de 2e etage.
Entree, ruime hal met een grote vaste kastenwand waarin de cv-ketel keurig is weggewerkt. De heerlijk lichte woonkamer heeft uitzicht op binnentuinen. De moderne open keuken is gelegen in de uitbouw aan de achterzijde en heeft diverse inbouwapparatuur (koelkast met vriezer, oven, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en inbouw wasmachine). De moderne badkamer ligt eveneens in de uitbouw en bestaat uit een inloopdouche, wastafel en zwevend toilet. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie houten lamelparket vloer.

VERENIGING VAN EIGENAREN
- De actieve VvE wordt professioneel beheerd door Velzel VvE Beheer.
- De servicekosten zijn € 105,73 per maand.
- De VVE heeft een Meerjaren Onderhoudsplan.
- Het trappenhuis is recent gerenoveerd.
- Het onderhoud aan de kozijnen valt niet onder de VVE, maar is de verantwoordelijkheid van de eigenaren zelf.

BIJZONDERHEDEN 
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE. 
- Woonoppervlakte 43,6 m2 (NEN 2580 meetrapportage beschikbaar). 
- Gelegen op eigen grond.
- Het pand waarin de woning is gelegen betreft een gemeentelijk monument.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1899
Woonoppervlakte:
44 m²
Inhoud:
151 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Rozenstraat 213-2 LA

Postcode: 1016NT

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Tamara Cnossen