Rooseveltlaan 59 III Amsterdam Zuideramstel

Omschrijving

Spullen pakken en verhuizen!!

Waanzinnig sfeervol en zeer goed onderhouden 4-KAMER appartement van ca. 107 m2 met 3 ruime slaapkamers, een heerlijk BALKON op het zuiden en gelegen in de gewilde Rivierenbuurt.

Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de entree van dit appartement op de derde etage. U komt binnen in een ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken van dit appartement.

In de hal treft u een separaat toilet met fonteintje en daarnaast een garderobekast. De ruime woonkamer heeft een lengte van meer dan 12 meter. De lichte woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en aan de achterzijde bevindt zich de moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Openslaande deuren vanuit de woonkamer bieden toegang tot het heerlijke balkon op het zuiden.

Aan de voorzijde bevindt zich de master bedroom. Deze ruime slaapkamer heeft toegang tot een praktische walk-in closet.

Aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog 2 slaapkamers. Vanuit 1 van de 2 slaapkamers is er tevens toegang tot het zonnige balkon.

Centraal gelegen bevindt zich de luxe badkamer, welke is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel met opbergmeubel en een inloop regendouche met handdouche functie.

Separate wasruimte met voldoende ruimte voor de wasmachine en droger.

LIGGING Dit appartement is gelegen in de geliefde Rivierenbuurt nabij de winkels van Maasstraat en de Rijnstraat. Goed bereikbaar met de auto via de ring A10, aflag Rai en afslag Amstel (S109 en S111) en met het openbaar vervoer, het Amstelstation ligt nabij. De ligging is ideaal om snel in het centrum te komen of om snel buiten Amsterdam te gaan.

Bijzonderheden:
- Het appartement is volledig gerenoveerd in 2013 er is gebruik gemaakt van luxe materialen;
- CV ketel Intergas 2013;
- Professionele VvE administrateur;
- De 'VvE bestaat uit Rooseveltlaan 57 t/m 65, Waalstraat 55 t/m 65, Lekstraat 182 t/m 190' wordt professioneel
beheerd door: Falcon VvE Management bv.;
- De servicekosten bedragen ca. 143,- per maand;
- De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing. De canon bedraagt 1.349,04 per jaar (fiscaal
aftrekbaar).

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1906-1930
Woonoppervlakte:
107 m²
Inhoud:
352 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 143 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Rooseveltlaan 59III

Postcode: 1079AD

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer