Rooseveltlaan 128 II AMSTERDAM Zuideramstel

Vraagprijs € 575.000 k.k.

Omschrijving

Goed ingedeelde 3 kamer woning van circa 101 m² op de 2de verdieping met een berging gelegen op de 4e verdieping. De woning is gelegen op erfpachtgrond welke is afgekocht tot 2063!!!

De woning maakt onderdeel uit van een onlangs gesplitst, kleinschalig en karakteristiek jaren '30 appartementencomplex in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt.

De ligging is perfect met de Maasstraat en Scheldestraat op loopafstand. Vele winkels, horeca en speciaalzaken zijn hier in overvloed aanwezig. Openbaar vervoer (bus, trein en tram (NS-station RAI/Zuid WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand evenals Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A10, A2 en A4).

Globale indeling:
Entree, tochtportaal, ruime gang, een slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde gelegen, ruime doorzon woonkamer van maar liefst bijna 11 meter diep (ca 11 x ca 3.80m), half-open keuken met diverse inbouwapparatuur, badkamer met een douche en wastafel. Separate ruimte met toilet met fonteintje. Kast voor wasmachine-en drogeraansluiting.
Het balkon is bereikbaar middels de openslaande deuren in de woonkamer en tevens vanuit de keuken.

Berging gelegen op de vierde verdieping.

Bijzonderheden:
-Complex is gesplitst in juli 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 119,97 per maand (appartement);
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 juli 2063;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-CV intergas bouwjaar 2013;
-Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van verkoper;
-Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1906-1930
Woonoppervlakte:
101 m²
Inhoud:
349 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Rooseveltlaan 128II

Postcode: 1078NR

Plaats: AMSTERDAM

Kaart