Rapenburg 31 G Amsterdam Centrum

Omschrijving

RAPENBURG 31-33

Wil jij wonen in het historische centrum van Amsterdam in een karakteristiek pand maar met alle comfort van vandaag de dag? Als eerste bewoner en dus alles nieuw?

Meld je dan aan voor het eerste exclusieve bezichtigingsmoment op donderdag 18 juli of bel met een van de makelaars om een afspraak te maken.
Meer informatie hierover is te verkrijgen via een van de verhuur makelaars Ramón Mossel Makelaardij (020-3052662) of Eefje Voogd Makelaardij (020-3050560).

De 12 appartementen aan De Rapenburg 31-33 zijn per direct beschikbaar!
De appartementen variëren tussen 38 m2 en 120 m2 en worden luxe gestoffeerd opgeleverd, inclusief mooie lamelparket vloer, inbouwspots, gordijnen en wasmachine en wasdroger.

OMGEVING
Rapenburg is een rustig straatje in het oude centrum van Amsterdam. Met de Nieuwmarkt en Het Waterlooplein aan de ene kant, en Het Oosterdok en Kadijksplein aan de andere kant. Wonen in alle rust met het levendige centrum binnen handbereik. Diverse horecagelegenheden als Gebr. Hartering, Mata Hari, Entrepot en Sotto liggen om de hoek. Aan de andere kant van het Oosterdok vind je meer restaurants als Hanneke's Boom en de Scheepskameel en Homeland op het Marineterrein.

Recreatie, cultuur en groen zijn er volop met Artis en Hortus op een paar minuten fietsafstand.
Met het openbaar vervoer is alles binnen handbereik. Metrostation Nieuwmarkt (5 min. loopafstand) en het Centraal Station met trein, bus, tram, metro en pont ligt op 10 min. loopafstand.
Met de auto zijn via de IJtunnel zijn diverse uitvalswegen zo te bereiken.

APPARTEMENTEN
Alle appartementen hebben een luxe open keuken en zijn voorzien van Siemens apparatuur.
De mooie betegelde badkamers zijn voorzien van rainshower, wastafel en radiator. De appartementen beschikken over een videofoon (met camera), centrale verwarming en mechanische ventilatie.

RAPENBURG 31 G :
Gemeenschappelijke entree naar de derde verdieping via het verzorgde trappenhuis. De lichte woonkamer is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een dakraam. De open keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur: vaatwasser, combi-oven, 4-pits gasfornuis, een koelkast en vriezer. Separaat toilet op de gang.

De grote slaapkamer is tevens aan de voorzijde gelegen en beschikt over een dakraam. De badkamer en-suite is voorzien van een ruime douche met rain shower en wastafel. Separate kast met cv en wasmachine en wasdroger in de slaapkamer.

In de kelder is nog een eigen berging gelegen.

Deze appartementen worden collegiaal met Eefje Voogd Makelaardij verhuurd.

Bijzonderheden:
* For English text see our own website;
* Minimale huurtermijn is 12 maanden.
* Waarborgsom 2 maanden huur.
* Delers zijn met in achtneming van de regels (max 2 personen) van de Rijksoverheid in overleg toegestaan.
* Vraag naar de mogelijkheden en inkomenseisen door contact op te nemen via 020-3052662 of 020-3050560.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.500 per maand

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
-1906
Woonoppervlakte:
44 m²
Inhoud:
162 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 10 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Rapenburg 31G

Postcode: 1011TV

Plaats: Amsterdam

Kaart

Ramon Mossel