Radarweg 0 ong AMSTERDAM West

Omschrijving

English website available.

Lab4you, Amsterdam Sloterdijk

Appartement 12
Woonoppervlakte 105 m2
1e etage
Gevelbreedte 10,3 m.
2 slaapkamers, 1 badkamer
Eigen berging van 5 m2 in de onderbouw.

Een prachtig dubbelbreed appartement met het diepst mogelijke terras in Lab4you.

Er zijn veel grote raampartijen van vloer tot plafond, waardoor er veel licht de woning binnentreedt.

Globale indeling:
Hal, ruimte voor garderobe, techniekkast, wasruimte, gastentoilet.
Woonkamer met open keuken aan de voorzijde, mogelijkheid voor kookeiland. Openslaande deuren naar het terras van 12 m2.
Twee zeer royale slaapkamers, afgewerkte volledig afgewerkte badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche.

Een parkeerplaats in de onderbouw, indien beschikbaar, is te koop voor € 36.500,-- vrij op naam.

Vraagprijs € 525.000,-- vrij op naam
Eeuwigdurende afkoop van de erfpachtcanon kost € 58.518,--.
Er kan ook voor een jaarlijkse geïndexeerde canon gekozen worden van € 1.399,--.

ALGEMEEN
Lab4you - een plek voor creatieve pioniers
Project Lab4you is onderdeel van Kavel N op Sloterdijk in Amsterdam. Hier heeft een groep pioniers in nauwe samenwerking met de architect hun droomgebouw ontworpen. Een stoer en uitgesproken gebouw met een strakke en lichte uitstraling.

Het gebouw krijgt een open glazen plint en een strakke, witte gevel hierboven met groene beplanting. Een prachtig ontwerp.

Lab4you is een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Arlandaweg, hoek Radarweg, dat in zeer nauw overleg met de kopers wordt gebouwd.

De kavel waarop Lab4you gebouwd zal worden is gelegen in het hart van het nieuwe Sloterdijk Centrum.

LOCATIE
I love Sloterdijk

Voor de mensen die het nog niet wisten, er gebeurt erg veel op Sloterdijk, en al wel even trouwens.

Sloterdijk ligt tussen de binnenstad van Amsterdam aan de ene zijde en het groen van Spaarnwoude en de sportvelden rond De Bretten aan de ander zijde.

Sloterdijk is onderdeel van de Amsterdamse Haven-Stad. In totaal 12 deelgebieden waar de komende 10 jaar circa 70.000 woningen gebouwd zullen worden. Hierdoor zal het gedeelte ten westen en noordwesten van de binnenstad totaal getransformeerd worden. Lees je online eens in, de plannen zijn geweldig.

Sloterdijk ligt echter tegen bestaande woonwijken aan, zoals Bos en Lommer binnen de Ring A-10 en tuinstad Slotermeer, net buiten de Ring.

Op Sloterdijk is al zeer veel horeca aanbod aanwezig en met de komst van zeer veel nieuwbouw de komende jaren, zal dit enkel toenemen.

De bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen in de eerste woongebouwen op Sloterdijk.

De veranderingen zijn direct zichtbaar op deze locatie. De Haarlemmerweg bijvoorbeeld, zal buiten de Ring het komende jaar ingericht worden als 50 kilometer weg. Zo wordt de binnenstad van Amsterdam steeds groter gemaakt.

Uiteraard zijn de openbaar vervoersverbindingen (Lab4you ligt ongeveer tegenover Station Sloterdijk) uitstekend. Met de metro, bus of trein ben je overal in no-time.

NIEUWBOUW
Een nieuwbouwwoning, op de juiste plek. Zoek je geen standaard nieuwbouw, maar iets unieks, dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt hier een woning kopen in een door kopers zelf ontworpen gebouw, maar zonder de wachttijd, die daar normaal mee gepaard gaat.

De wens van koper centraal
De woningen zijn een echt product van de huidige tijd, waarin een koper vraagt om een duurzame en comfortabele woning, die op maat gerealiseerd wordt en die nu en in de toekomst voldoet aan de woonwensen van de bewoner.

Alle woningen hebben een eigen buitenruimte (privé balkon of terras).

Uiteraard wordt het gebouw voorzien van een lift. De plafondhoogte is 2,60 meter. Alle belangrijke aansluitingen voor de keuken worden op een plaats naar wens aangebracht. De toiletten en badkamers worden standaard voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. Alle badkamers hebben een ligbad en/of douche en (dubbele) wastafel. De badkamers en toilet worden met grote witte wandtegels betegeld en antraciet vloertegels. De houten binnenkozijnen en deuren worden uitgevoerd met stompe deuren.

De toekomst - Duurzaam wonen
De Gemeente stelt als vanzelfsprekend hoge eisen aan de isolatie en duurzaamheid van het gebouw in deze nieuwe wijk. Daar voldoet Lab4you uiteraard aan.

Naast een hoogwaardige isolatie en een groene gevel voor het complex, worden de woningen voorzien van de volgende energiebesparende en comfort verhogende installaties:
- Warmte en koudeopslag;
- Vloerverwarming- en koeling;
- Hoogwaardige isolatie RC 7 en triple glas;
- Zonnepanelen op het dak voor inkoop goedkope energie.

Hierdoor verbruiken de woningen zeer weinig energie en zullen de zonnepanelen een aanzienlijk vermogen opwekken. Dit kan ook zeer positieve consequenties hebben voor je hypotheekrente.

Verkoop
Lab4you bestaat uit 32 units. Dat zijn 2 woon/werkappartementen en 3 bedrijfsruimten (waarvan één fietscafé en een (lunch) restaurant) en 27 woningen.

U kunt zich INSCHRIJVEN via de website van Lab4you tot woensdag 12 december 2018 tot 12.00 uur.


Eigenschappen

Vraagprijs € 525.000 v.o.n.

Soort object:
Appartement met lift
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2019
Woonoppervlakte:
105 m²
Inhoud:
273 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A++
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Radarweg 0ong

Postcode: 1043EW

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Gernant van Alphen