President Allendelaan 267 Amsterdam Osdorp

Omschrijving

Royaal en licht 4-kamer appartement van bijna 140 m2 met een zonnig terras van 18 m2. De fraai afgewerkte woning ligt op de 11e verdieping op de Zuid-West hoek, beschikt over grote raampartijen en heeft een fantastisch uitzicht op het Sloterpark. De woning is gelegen in het markante project Waterfort, gebouwd in 2006. Bij de vraagprijs is één parkeerplaats in de garage inbegrepen en de erfpacht is afgekocht tot maar liefst 01-01-2055.
Het gebouw ligt in het nieuwbouwplan Meer & Oever wat in 2006 is ontwikkeld met de nieuwbouwprojecten Waterfort, Schutterstoren, de Zilverreiger en De Nieuwe Wereld. Het gebouw Waterfort is een mooi voorbeeld van prachtige moderne architectuur, het gebouw is in het water gelegen en beschikt over een privé haventje. U heeft dus de mogelijkheid om uw eigen boot aan te leggen.

Indeling: Via het keurig verzorgde binnenplein betreedt u de gezamenlijke entree en kunt u middels de lift of de trap naar de 11e verdieping. Entree van de woning: Ruime hal met meterkast en garderoberuimte. Separaat (zwevend) toilet met fonteintje. Vanuit de hal loopt u de lichte woonkamer in vanwaar u een prachtig weids uitzicht heeft. Vanuit de woonkamer is middels een schuifpui het terras/loggia toegankelijk. Hier kunt u heerlijk privé genieten van het uitzicht en de zon, het terras is namelijk gelegen op het Zuid-Westen. De open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur; vaatwasser en combi oven van Siemens, 5-pits gasfornuis Etna, koelkast, vriezer Küppersbusch. De drie slaapkamers zijn aan de zijkant van het gebouw gelegen en hebben allemaal een goed formaat. De volledig met natuursteen betegelde badkamer beschikt over twee wastafels, een ligbad (jacuzzi), een regendouche en een handdoekradiator. De zeer ruime inpandige berging meet zo'n 10 m2. Hier zijn onder andere de wasmachineaansluiting, CV-ketel (Intergas 2006) en de mechanische ventilatie unit gesitueerd. De berging is tevens voorzien van handige planken en biedt veel opbergruimte.
In de onderbouw heeft u de beschikking over een ruime berging en een parkeerplaats in de garage.

Omgeving: De woning ligt in een kindvriendelijke wijk aan het Sloterpark en de Sloterplas. Hier is het zowel 's zomers als 's winters genieten van het water en het park.
De ligging is ideaal: Uw dagelijkse boodschappen kunt u in de nabije omgeving doen. Diverse belangrijke uitvalswegen, zoals de A4, A5, A9 en de A10 treft u al op enige minuten rijden. Daarnaast is er voldoende openbaar vervoer. Binnen loopafstand zijn er diverse busverbindingen (o.a. naar Schiphol) en met de tram bent u binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam. In de directe omgeving vindt u theater De Meervaart en sportfaciliteiten zoals sportvelden, fitnessclub en zwembad.

Bijzonderheden:
- Gelegen op de 11e verdieping met prachtig uitzicht over het Sloterpark;
- Vraagprijs is inclusief één parkeerplaats;
- Privé haventje en een ruime berging in de onderbouw;
- Erfpacht afgekocht tot en met 1 januari 2055;
- Actieve en gezonde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 158,- inclusief parkeerplaats. Het beheer wordt gedaan door Newomij. De VVE beschikt over een meerjarenplan en een huishoudelijk reglement;
- De gehele woning is voorzien dubbel glas en een fraaie Jatoba houten vloer;
- Tweede parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage te koop voor € 25.000,-;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.
This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Eigenschappen

Vraagprijs € 525.000 k.k.

Soort object:
Appartement met lift en garage
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2006
Woonoppervlakte:
138 m²
Inhoud:
360 m³
Totaal aantal kamers:
4
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: President Allendelaan 267

Postcode: 1068VM

Plaats: Amsterdam

Kaart

Steven van der Weijden