Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Pieter Aertszstraat 96 huis AMSTERDAM

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Omschrijving

Bijzonder charmante drie kamer benedenwoning van circa 66m² met twee slaapkamers en een grote tuin van circa 75m² op het zuiden in een geliefd deel in De Pijp in Amsterdam Zuid. Dit aantrekkelijke appartement is in 2010 compleet gerenoveerd en sindsdien uitstekend onderhouden. Tijdens de renovatie zijn alle installaties vernieuwd, alle wanden gestukadoord, nieuwe sanitaire voorzieningen geïnstalleerd, een nieuwe keuken inclusief Siemens inbouwapparatuur geplaatst en is een houten vloer door de hele woning gelegd. Ondanks de renovatie is het originele karakter van het appartement bewaard gebleven. De authentieke wandtegeltjes, glas-in-lood ramen, paneeldeuren, architraven en de klassieke en suite zijn naadloos ingepast. Wonen op deze populaire locatie in De Pijp is wonen op loopafstand van alle hot spots, als de Albert Cuyp, Sarphatipark, de Amstel en de vele toko's, kroegjes en restaurants. Albert Heijn, Stach, Landmarkt, de coffee company, restaurant Spaghetteria en ARC zijn direct om de hoek.

Indeling:
Entree, tochtportaal, hal, separate toiletruimte, badkamer met een wastafelmeubel, inloopdouche, handdoekradiator en aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger, woonkamer met schouw, vaste kasten en openslaande deuren naar de royale achtertuin met vlonderterras op het zuiden, open keuken met een sfeervolle stenen achterwand, inbouwspots en inbouwapparatuur van Siemens, waaronder een koelkast, vriezer, combi oven/magnetron, afwasmachine, gasfornuis en een afzuigkap, slaapkamer met vaste opbergkasten, de tweede slaapkamer ligt aan de rustige achterzijde.

Bijzonderheden:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-De brede en diepe achtertuin biedt volop mogelijkheden voor een uitbouw;
-Eigen opgang aan de straat;
-Korte wachttijd voor een parkeervergunning;
-Uitstekend gelegen ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer;
-Pieter Aertszstraat 96 is gesplitst in 2005;
-De Vereniging van Eigenaren is actief en heeft een positief reservefonds. De bijdrage is Euro 75,-- per maand;
-De erfpachtcanon is nu euro 101,24 en wordt jaarlijks geïndexeerd met de inflatie min 1. Het tijdvak eindigt op 31 oktober 2029;
-CV-combiketel nieuw geplaatst in januari 2018;
-Elektrische installatie 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar;
-Mechanische ventilatie;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Benedenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1911
Woonoppervlakte:
66 m²
Inhoud:
265 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 75 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Pieter Aertszstraat 96huis

Postcode: 1074VS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Ramon Mossel