Piet van Wijngaerdtlaan 4 Abcoude

Omschrijving

Deze royale twee-onder-1 kapwoning aan de Piet van Wijngaerdtlaan 4 ligt op een riant perceel van 300 m2 met een fantastisch vrij uitzicht op weilanden.
De lange oprit verbindt voor- en achtertuin en biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto's alsmede toegang tot een vrijstaande garage.
Door de uitstekende ligging en de vele ramen heeft het licht de hele dag ruim toegang tot de woning en de tuin terwijl ook voldoende schaduw gecreëerd is. Aan de achterzijde kent de woning veel privacy door aanwezige beplanting en grote afstand tot de achterliggende bebouwing.
Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om het huidige woonoppervlak nog eens flink uit te breiden naar eigen inzicht. Wat wilt u nog meer?

Begane grond:
Via de riante voortuin toegang tot de woning. Hal met de trap naar boven, een handige trapkast voor opbergruimte, separaat toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer. De doorzon woonkamer heeft aan de voorzijde prachtig uitzicht over de weilanden en is voorzien van een inbouwkast en open haard. Aan de achterzijde toegang tot de tuin. Vanuit de hal is de keuken bereikbaar die eveneens een eigen toegang biedt tot de achtertuin. De eenvoudige keuken is voorzien van een inbouwkast en heeft aansluitingen voor een vaatwasser en wasmachine.

1e verdieping:
Hal met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet, nette badkamer voorzien van een ligbad en wastafel. De royale slaapkamer aan de achterzijde (circa 21 m²) is een bij de bouw gerealiseerde samenvoeging van twee slaapkamers tot één grote slaapkamer met een eigen balkon en wastafel. De tweede slaapkamer (circa 13 m²) is aan de voorzijde gelegen.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot de derde (circa 18 m2) en vierde (circa 7 m2) slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde. Beide kamers zijn voorzien van veel en handige opbergruimten. De grote kamer heeft een eigen wastafel. Beide kamers zijn voorzien van een luik naar de vliering voor nog meer opbergruimte.

Vliering:
De vliering heeft een hoogte van 1.42 meter (te bereiken met een losse trap) en strekt zich uit boven de gehele tweede verdieping.

Garage:
De garage (6.68x2.79 meter) is voorzien van elektra en dubbel glas.

Tuin:
De totale tuin is maar liefst 245 m2 groot met meerdere terrassen die veel zon krijgen en bomen die voldoende schaduw bieden. De achtertuin met veilige achterom meet circa 100 m² en is een heerlijke plek om tot ver in de middag van de zon te genieten. Tot laat in de avond kan zowel aan de zijkant als in de voortuin genoten worden van de ondergaande zon.

Locatie:
Abcoude is een dorp direct grenzend aan Amsterdam maar is gelegen in de provincie Utrecht in de Gemeente De Ronde Venen.
Abcoude wordt voor het eerst genoemd in een uit 1085 stammend verslag, is daarmee ouder dan Amsterdam en heet dan nog 'Abecenwalde'
In 1471 heeft Abcoude het recht gekregen tot het houden van een Vrije Paardenmarkt die jaarlijks zou plaatsvinden op de laatste donderdag van augustus. In 1541 bekrachtigd door Keizer Karel V.
Het dorpsfeest rond de historische Paardenmarkt bestaat nog steeds en is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van vijf dagen rondom die bewuste donderdag, de 'Abcouder Feestweek' voor jong en oud.
Door het jaar heen heeft Abcoude ook veel te bieden.
De gezellige oude dorpskern met kerk uit de late Middeleeuwen en haar ophaalbruggen kenmerken Abcoude.
Supermarkten, restaurantjes en gezellige winkeltjes evenals diverse basisscholen, kinderopvang, medische voorzieningen en AMC, alle sportverenigingen voor hockey, tennis en voetbal, golfbanen en culturele voorzieningen als het Piet Mondriaan Theater liggen op loop- respectievelijk fietsafstand. Het nieuwe sporthuis met overdekt zwembad opent naar verwachting komend jaar.
Liggend aan de riviertjes de Angstel, het Gein en de Winkel zijn er in de directe omgeving veel mogelijkheden voor mooie wandelingen, fietsen en recreatie op het water.
Bovendien ligt Abcoude, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi.
Abcoude heeft een NS-Station en 2 buslijnen.

BIJZONDERHEDEN
• De woning is van de eerste eigenaar en netjes bewoond geweest maar dient intern gemoderniseerd te worden.
• Vanwege het grote perceel oppervlak ideaal om uit te bouwen en er uw eigen stijl aan te geven.
• Vrijwel volledig voorzien van dubbel glas.
• Vrijwel overal onderhoudsvrije kozijnen van aluminium en kunststof.
• Spouwmuren nageïsoleerd.
• Hoog rendements CV-ketel (ATAG Q38S, december 2010, volledig eigendom).
• Olie tank is gesaneerd; gereinigd en afgevuld met zand waarvan certificaat aanwezig.
• Energielabel wordt aangevraagd.
• Voor de serieus geïnteresseerde koper is er een bouwtechnisch rapport beschikbaar.
• Oplevering in overleg.
• Niet bewonersclausule, ouderdomsclausule en asbestclausule van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 525.000 k.k.

Soort object:
2/1 kapwoning met garage
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1967
Woonoppervlakte:
122 m²
Perceeloppervlakte:
300 m²
Inhoud:
412 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
op eigen terrein
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Piet van Wijngaerdtlaan 4

Postcode: 1391VD

Plaats: Abcoude

Kaart

Steven van der Weijden