Papaverweg 173 Amsterdam Noord

Omschrijving

Waanzinnig PENTHOUSE met twee etages hoge raampartijen en enorm veel lichtinval. Prachtig uitzicht over de boten op het IJ, NDSM, Houthavens, Pontsteiger en de torens van de oude binnenstad.

On top of the world. Amsterdam ligt aan je voeten.

Dit penthouse in nieuwbouwproject Loft4you is gelegen op de 6e etage en entresol. Uiteraard is het penthouse met lift bereikbaar. Er is een woonetage met vide en 5,4 meter hoge plafonds. In het complex is een dubbel hoge eerste etage, waardoor de 6e etage en entresol vergelijkbaar zijn met een gebruikelijke 7e en 8e etage.

Een dakterras van circa 40 m2 op het zuidwesten omzoomt de woning aan twee zijden met ononderbroken glazen afscheiding. Het terras is circa 1,8 meter diep en aan één zijde circa 7,5 meter en aan de andere zijde circa 14 meter lang.

Casco en afbouw
Nieuwbouw met al zijn voordelen, maar dan zonder de wachttijd van 3 jaar die daar normaal bij hoort.
Het appartement wordt momenteel casco afgebouwd. Het is aan koper om er een waanzinnig afgebouwd penthouse van te maken, geheel naar eigen smaak.

De verkoper heeft al de nodige voorbereidingen getroffen voor de afbouw, zoals leidingen in de betonnen vloer met vloerverwarming- en koeling, loze leidingen voor elektra in de betonnen wanden, ventilatiekanalen, de stalen constructie van de tussenverdieping en een lichtkoepel in het dak.

De casco prijs van de woning bedraagt € 550.000,--. Dit is inclusief een privé parkeerplaats in de parkeergarage op de begane grond. Er is tevens een separate berging in de onderbouw.

Koper dient rekening te houden met kosten voor afbouw. Een realistische raming hiervoor is
€ 60.000,--. Dit is voor de afbouw, exclusief keuken, wandafwerking (stuken/sausen) en vloerafwerking (parket/gietvloer o.i.d.). Voor een bedrag van circa € 100.000,-- in totaal is de woning prachtig af te bouwen, geheel naar eigen standaard en smaak. Een klusser, kan dit wellicht voor (beduidend) minder.

INDELING
Entree, hal met ruime garderobe, berging met wasmachineaansluiting, gastentoilet met warm water aansluiting, open keuken en woonkamer van grofweg 12 x 6 meter, grote schuifpuien naar terras op het zuidwesten. Open trap in de woonkamer naar het entresol met overloop, separaat toilet en kast met installaties.

Op het entresol zijn twee opties. Eén grote slaapkamer van grofweg 6 x 3 meter en een badkamer met inloopkast met daklicht. Of twee slaapkamers (circa 3 x 3,5 en 2,5 x 3,5) met badkamer.
Op het entresol is een grote schuifpui met frans balkon.

ALGEMEEN
Loft4you is een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Ridderspoorweg, hoek Papaverweg, dat in zeer nauw overleg met de kopers wordt gebouwd. Deze groep pioniers heeft in nauwe samenwerking met een architect hun droomgebouw ontworpen, een stoer en krachtig gebouw met industriële uitstraling. Dit penthouse komt vanwege een verandering in de situatie van verkoper op de markt.

LOCATIE
I love Noord. Noord is hip and happening, al wel even trouwens.

Buiksloterham ligt tussen het culturele Overhoeks, aan de ene zijde, en het creatieve NDSM, aan de andere zijde. Nabij de volkse Bloemenbuurt en de charmante Buiksloterdijk. Dit is Noord op zijn best, hier ervaar je het beste van twee werelden.

Het water van het IJ, NDSM-werf, het nieuwe winkelcentrum de Banne, het Noorderpark zwembad en de vernieuwde Van der Pekstraat met de markt, het vernieuwde Mosplein met allerlei nieuwe winkels en het Centrum van Noord, Winkelcentrum Boven 't IJ, liggen allen op korte afstand.

Er is een breed aanbod aan horeca, van kroegen met kleedjes op tafel tot hippe bars aan onder andere het IJ. De kracht zit 'm in de mix.

Voor de (jonge) ouders onder ons: Amsterdam-Noord telt 31 basisscholen (vaak met een voorschool) en 10 scholen voor voortgezet onderwijs. Er is een ruim aanbod van buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven. Noord telt 60 actieve sportverenigingen, 9 parken, 7 winkelcentra, 2 markten en 1 gloednieuw binnen- en buitenzwembad.

De pont brengt je in enkele minuten vanaf de Buiksloterweg naar het Centraal Station (24/7) of van de Distelweg naar Westerdoksdijk.

NIEUWBOUW
Een nieuwbouwwoning, op de juiste plek. Zoek je geen standaard nieuwbouw, maar iets unieks, dan ben je hier aan het juiste adres.

De wens van koper centraal
De woningen zijn een echt product van de huidige tijd, waarin een koper vraagt om een duurzame en comfortabele woning, die op maat gerealiseerd wordt en die nu en in de toekomt voldoet aan de woonwensen van de bewoner.

Naast een hoogwaardige isolatie met triple glas worden de woningen voorzien van de volgende energiebesparende en comfort verhogende installaties:
- Vloerverwarming en vloerkoeling;
- Zonnepanelen op het dak, die aan de woningen energie leveren;
- Gebalanceerd ventilatie systeem (aan te brengen bij de afbouw);
- Het regenwater wordt opgevangen en gebruikt voor toilet-spoeling.

Dit kan ook zeer positieve consequenties hebben voor de hypotheekrente.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2019;
- Energiezuinig gebouw van architect Marcel Lok;
- Hoekpenthouse met 2 etages hoge raampartijen;
- Woonoppervlakte 109 m2;
- Vide met 5,4 meter hoge plafonds;
- Omliggend terras van 40 m2 op het zuidwesten;
- Woonkamer van grofweg 12 x 6 meter;
- Eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw;
- Erfpacht € 1.582,-- per jaar voor woning en parkeerplaats (fiscaal aftrekbaar indien hoofdverblijf);
- Vaste canon tot 15-11-2042, het tijdvak loopt tot 15-11-2067;
- Kosten warmte- en koelingssysteem € 75,-- per maand;
- Zonnepanelen aangesloten op eigen elektriciteitsmeter;
- Eventueel voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Oplevering in overleg.

Bel snel met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen. We leiden u graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Eigenschappen

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Soort object:
Appartement met lift
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2019
Woonoppervlakte:
110 m²
Inhoud:
343 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Papaverweg 173

Postcode: 1032KE

Plaats: Amsterdam

Kaart

Gernant van Alphen