Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Orteliusstraat 227 I AMSTERDAM West

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Omschrijving

Drie kamerwoning van ruim 50m2 gelegen op de eerste verdieping van een fraai jaren '20 pand in De Baarsjes. De woning is gelegen op eigen grond, heeft een zonnig balkon op het zuiden, een ruime berging op de bovenste verdieping en beschikt over twee goed bemeten slaapkamers.

Indeling:
Entree van de woning op de eerste verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer is aan de voorzijde gelegen en in de oude en-suite zijkamer is er de ideale ruimte om de eettafel neer te zetten. De keuken is aan de achterzijde gelegen en is uitgerust met een vaatwasser, koelkast, vriezer, 4-pits gasfornuis, combi oven-magnetron en een afzuigkap. De twee slaapkamers (respectievelijk 4.03x1.94 en 3.98x2.18 groot) zijn eveneens aan de achterzijde gelegen. Eén van de slaapkamers is voorzien van een opbergkast met de wasmachine aansluiting en een cv kast met daarin een Intergas Hr combi cv-ketel uit 2007. Vanuit de slaapkamers en de keuken heeft u toegang tot het balkon aan de achterzijde. Het balkon is op het zuiden gelegen en voorzien van een handige opbergkast. Op de vierde verdieping heeft u de beschikking over een ruime berging van circa 8m2.

Omgeving:
De woning ligt in stadsdeel West om de hoek van de Jan van Galenstraat. Hier woont u heerlijk rustig en fietst u in 10 minuten naar de binnenstad. Maar ook dichterbij is genoeg te beleven; met leuke horecazaken zoals Terrasmus, Zurich en bar Frits om de hoek. Sportievelingen kunnen terecht in sportcomplex Sportplaza met een zwembad, en ook het Rembrandt- en Erasmuspark liggen op loopafstand. Er stoppen diverse trams en bussen vlakbij en met de auto zit u binnen een paar minuten op de ring A-10. Een parkeervergunning is momenteel direct beschikbaar.

Bijzonderheden:
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
- Gelegen op eigen grond!
- Onderdeel van een kleinschalige VVE bestaande uit 4 leden. Het beheer wordt door de bewoners zelf gedaan, de maandelijkse servicekosten bedragen € 50,- per maand;
- Oplevering in overleg;
- Ruime berging op de zolderverdieping;
- Conform NEN 2580 bedraagt de woning 50,5 m2, meetrapport aanwezig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1906-1930
Woonoppervlakte:
51 m²
Inhoud:
159 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Orteliusstraat 227I

Postcode: 1056NR

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Steven van der Weijden