Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Oosterpark 47 - III AMSTERDAM

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Omschrijving

SEE THE ENGLISH TEXT AT OUR OWN WEBSITE

Perfect gelegen appartement, drie ramen breed, aan het Oosterpark. Woonoppervlakte van 62 m2 met een balkon op het zuiden. Gelegen op de derde, tevens bovenste etage, dus zonder bovenburen.

LOCATIE
De bereikbaarheid met eigen vervoer en openbaar vervoer is uitstekend. Het centrum, Amstelstation en De Zuidas zijn snel en eenvoudig bereikbaar. Winkels voor de dagelijkse boodschappen (en meer) op de Eerste Oosterparkstraat en Beukenplein liggen direct om de hoek. Je loopt zo naar de metro, de Amstel of het Oosterpark. Je fietst zo naar het centrum of De Pijp (als je de buurt uit zou willen tenminste…..).

Deze prettige woning ligt op de bovenste etage van een in 1900 gebouwd, karakteristiek en solide herenhuis. De ligging AAN het Oosterpark, maakt de locatie extra aantrekkelijk. Vanuit het appartement kijk je uit over het groen van het Oosterpark. Vrij en open uitzicht, ongekend voor Amsterdamse begrippen.

INDELING
Via het voor 1900 kenmerkende trappenhuis bereik je de 3e etage. Hal met praktische bergkast met cv-ketel en separaat toilet.

Door de drie ramen aan de voorzijde komt er erg veel licht de woning binnen. Je wordt direct door het uitzicht op het park aangetrokken. De woonkamer met zwarte marmeren schouw is breed en ruim voldoende voor een grote zithoek en eettafelopstelling. De open keuken is in het midden van het appartement gelegen.

Aan de achterzijde is de ruime slaapkamer van 3,30 x 3,30 gelegen met toegang tot het balkon op het zuiden. Via de naastgelegen inloopkast (nu in gebruik als kinderkamer) bereik je de badkamer met bad, wastafel en wasmachine-aansluiting. Er zijn 2 grote ramen in de badkamer.

Door de badkamer te verplaatsen zijn, voor de liefhebbers, twee slaapkamers te maken in dit appartement. Zie hiervoor de alternatieve plattegrond. Na goedkeuring door de VvE en de gemeente zou een dakterras gecreëerd kunnen worden. Dit is in de omgeving al meermaals uitgevoerd. De VvE heeft al aangegeven geen bezwaar tegen te hebben.

Kom en maak snel een afspraak met ons kantoor om dit appartement zelf te bekijken.

Bijzonderheden
- Uitzicht op het Oosterpark;
- Bouwjaar circa 1900;
- Woonoppervlakte 62 m², exclusief 3 m2 balkon.
- Mogelijkheid dakterras en 2 slaapkamers;
- Eigen grond, dus geen erfpacht;
- Cv-ketel, Remeha 2013;
- Levering kan spoedig;
- Servicekosten € 150,-- per maand;
- Kleinschalige VvE met 4 leden;
- Onderhoudsplan, huishoudelijk reglement en goede service.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1900
Woonoppervlakte:
62 m²
Inhoud:
202 m³
Totaal aantal kamers:
3
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Oosterpark 47-III

Postcode: 1092AN

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Gernant van Alphen