Nieuwe Kerkstraat 64 C Amsterdam

Omschrijving

Ideaal 3-kamerappartement met woonkeuken van circa 65 m˛ gelegen op de derde verdieping met een balkon aan de achterzijde.
Op de begane grond een berging en een prachtige en rustige gemeenschappelijke binnentuin.

Gelegen in het centrum van Amsterdam tussen de Weesperstraat en de Amstel, op nog geen 100 meter van de Magere Brug. Om de hoek ligt het Theater Carré en de Hermitage. Alle nodige dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand te vinden, zelfs een Spar supermarkt tegenover het appartementencomplex. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Indeling;
Via de gemeenschappelijke entree gaat u naar de derde verdieping.
Derde verdieping: Entree, hal, separaat toilet met fonteintje, badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Aan de straatzijde zijn de twee slaapkamers waarvan een met een inbouwkast. De (woon)keuken is te bereiken via de woonkamer en heeft toegang tot het balkon. Aan de achterzijde is het prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. In de onderbouw is een eigen berging aanwezig van ca. 5 m2, en is er toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin.

Bijzonderheden
- Vereniging van Eigenaars De Vereniging van Eigenaars Nieuwe Kerkstraat 60-76 te Amsterdam telt 36 woningen.
- Het betreft een actieve VVE (nr 60 – 76) en het professionele beheer wordt gedaan door VVE Beheer Amsterdam;
- De servicekosten bedragen Euro 101,61 per maand;
- Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
- Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Projectnotaris Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
- Het pand staat op erfpachtgrond; de canon is vooruitbetaald tot 1 april 2036.
-Fraaie gemeenschappelijke binnentuin
-Het pand is gebouwd rond 1985
-Dubbele beglazing in kunststof kozijnen
-Oplevering kan spoedig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1985
Woonoppervlakte:
65 m²
Inhoud:
197 m³
Totaal aantal kamers:
3
Energielabel:
Klasse C
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Nieuwe Kerkstraat 64C

Postcode: 1018EC

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer