Niersstraat 5 I Amsterdam Rivierenbuurt

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u dit schitterende 4 kamer-appartement van 90 m2 met EIGEN opgang in een karakteristiek jaren '30 complex in hartje Rivierenbuurt aanbieden.

Honq-Amsterdam heeft dit appartement grondig en stijlvol gerenoveerd. Dankzij de aanwezigheid van grote ramen en de brede afmetingen is de woning erg licht. Over de hele breedte van het appartement is een uitnodigend balkon op het zuiden.

Deze bijzondere leuke woning is direct te betrekken. Op de zolderverdieping zijn nog twee bijbehorende bergingen.
De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol, het centrum, diverse winkels, scholen, speciaalzaken, heerlijke restaurants, gezellig kroegjes en parken is perfect. De bereikbaarheid met eigen vervoer en openbaar vervoer is uitstekend. Tram, bus en het metrostation Europaplein van de Noord-Zuidlijn zijn op loopafstand. Deze locatie maakt wonen in Amsterdam bijzonder aangenaam. Een mooie woonomgeving met veel groen en alle wenselijke voorzieningen op steenworp afstand. Actieve Vereniging van Eigenaren en de erfpachtcanon is nog voor een lange periode afgekocht.

Indeling;
Via de eigen opgang bereikt u de woning middels de entree. Achter de voordeur een tochtportaal, hal met ruime inbouwkast, doorzon woonkamer met aan de achterzijde de moderne luxe keuken. De keuken is voorzien van diverse Siemens inbouw apparatuur zoals koel-vriescombinatie, oven, magnetron, vaatwasser en een inductie-kookplaat met afzuigkap. Drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting.
Separaat toilet met fonteintje.

Vanuit de keuken en de twee slaapkamers aan de achterzijde is het zonnige balkon te bereiken.

Bijzonderheden:
-Volledig intern gerenoveerd;
-Direct & Turn-key te aanvaarden;
-Vloerisolatie d.m.v. een Magnastietvloer. Hermetisch afgesloten en geluiddempend, isolerend en brandvertragend;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 december 2054;
-VVE wordt profesioneel beheerd;
-Actieve VvE. Begroting aan de hand van een Meerjaren Onderhoudsplanning;
-Bijdrage aan de VvE Euro 125,42 per maand;
-Niet-bewoningsclausule;
-Projectnotaris Kasper notariaat te Amsterdam;
-Per direct beschikbaar.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
90 m²
Inhoud:
306 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 125 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Niersstraat 5I

Postcode: 1078VG

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer