Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Niersstraat 5 I AMSTERDAM Rivierenbuurt

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Omschrijving

Niersstraat 5-I is een bijzonder aantrekkelijke bovenwoning van ongeveer 90m². Dit uitdagende appartement ligt op de eerste verdieping met een eigen entree van een karakteristiek jaren '30 complex aan een rustige straat in hartje Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Dankzij de aanwezigheid van grote ramen en de brede afmetingen is de woning erg licht. Over de hele breedte van het appartement is een uitnodigend balkon op het zuiden. Deze bijzondere leuke woning dient intern gemoderniseerd te worden. Er zijn diverse mogelijkheden om er een heerlijk thuis te maken. Op de zolderverdieping zijn nog twee bijbehorende bergingen. De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol, het centrum, diverse winkels, scholen, speciaalzaken, heerlijke restaurants, gezellig kroegjes en parken is perfect. De bereikbaarheid met eigen vervoer en openbaar vervoer is uitstekend. Tram, bus en het metrostation Europaplein van de Noord-Zuidlijn zijn op loopafstand. Deze locatie maakt wonen in Amsterdam bijzonder aangenaam. Een mooie woonomgeving met veel groen en alle wenselijke voorzieningen op steenworp afstand. Actieve Vereniging van Eigenaren en de erfpachtcanon is nog voor een lange periode afgekocht.

Specificaties:
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 december 2054;
-Actieve VvE. Begroting aan de hand van een Meerjaren Onderhoudsplanning;
-Bijdrage aan de VvE Euro 125,42 per maand;
-Ouderdomsclausule, Niet-bewoningsclausule en asbestclausule van toepassing;
-Per direct beschikbaar.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
90 m²
Inhoud:
305 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 125 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Niersstraat 5I

Postcode: 1078VG

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Ramon Mossel